Sunday, June 27, 2010

SewAkTu Saya bErumur 15 tAon!

assalamualaikum! hello everybody..alhamdulillah,kita sume diberi kesempatan untuk melihat dunia ni lagi hari nie kan....heee..syahdu plak....korg sure da nmpk kan entry kite hari nie pasal pe...yesssss...welldone!!

 sekejap tadi aku baru dengar lagu Taylor Swift yg bertajok when i'm 15 tu...n aku pon menghayati bait2 lagu yg disampaikan...ohhhh...n aku pon rase ape yg dia nyanyi same cam real life aku...not semua la but kebanyakannye sama...hehehehe...

when i'm 15 somebody tell u they love u,u gonna believe them! tp kite x sedar time tu, budak2 lagi kan..so terpikir org tu la yg terbaik utk kite...bile da besar baru sedar yg dulu2 tu sume hanyalah perasaan seorg remaja yg meghmpiri dewasa....cewahhhhh!dulu kalo ade budak laki call kat umah mesti takot mak marah..mak x bg bercinta time skola...and now aku paham knape mak aku buat camtu..kalo x,mybe aku x sampai ke tahap ni..thanks mak!mak aku pon da sporting skng..hehehe... 

btol  gak kate cikgu2 kat skolaa dulu..bile kite da besar, da study lebih tggi kite akan jumpe mcm2 org,yg better dari budak2 yg ade kat skolah tu....tp ade jugak kawan2 aku yg bertahan sampai sekarang n aku sgt respect kat dorg...salah sorgnye adalah kawan aku yg bernama WANIE SAPARI...couple dah 7 taon! lame kan?but dorg still sweet sampai skrg..(wanie,jgn mara ye nath include kan ur name) hehehehe...so, kepada adek2 di luar sane, dengar kate mak abah n cikgu2 ye..bukan x boleh bercinta tyme skola,tp kene pandai balance kan lah...okey? 
*less than three* (<3) 

1 comment:

EXceed-imagination said...

hellooow... slm knal yaw...


http://exceedimagination.co.cc