Monday, June 28, 2010

eh,ko budak cameron ke? (muka pelik+kagum)


eh,betul ke ko budak cameron ?

ade orang ek tinggal kat situ?
ko sekolah dulu kat mana ek?ko pegi sekolah tak?
selalu ko beli barang2 mesti kat tempat lain kan?
and paling biasa..patutlah putih...(x putih pon sebenarnye)


ye tuan2 dan puan2 kakak2 adik2 sekalian..saya memang tinggal kat cameron sejak dari lahir

 lagi..bukan 

cameroon tu, tp cameron highlands yang empat kali berturut2 masok ADUAN RAKYAT 

tu..alaaa...yang 

pak cik karam salu datang tu..haaa...dah tau?pandai pon...gimme five!


korang yang tak pernah datang sini mesti ingat cameron nie tempat makan angin je kan..and lagi satu fikir 

macam mana lah orang kat cameron ni hidup..termasoklah sekolah..kerja...and bla bla

 bla..hehehe..aku da cukup

 biasa and lali alah tegal badan biasa dah dengan soalan2 macam tu...dari sejak aku sekolah

 lagi sampai lah

 masuk U orang mesti kagum kalau aku cakap aku org cameron...i'm proud! :D


untuk pengetahuan korang semua,cameron ni same cam daerah2 yang ada kat malaysia 

nie...ada pentadbiran 

sendiri..daerah akan wujud jika populasi sesuatu kawasan melebihi lebih kurang 3000 orang.

 logik tak kalau ada 

3000 orang stay kat satu kawasan tak bekerja or bersekolah? tak kan...




disebabkan tinggal kat cameron,aku selalu jadi tourist guide kat kawan2 yg datang..tapi aku 

pulak yg over 

bergambar..hahahaa...tapi actually kat sini just nak tunjuk tempat menarik yg korang boleh 

pegi kat sini...ni 

nama dia ladang teh bharat...nice view isn't it?




ni gamba last year time kawan2 kelas aku datang time cuti sem...rose centre...



ni pon kat rose center..tahun 2009



pas jalan2 kat ladang teh,rehat2 sambil minum teh..memang terbaik dari ladanglah!




don' try this at home ok.!lagak ngeri..hahaha...




dah puas jalan2 pekena milkshake and sundae milkshake strawberry...malatopssss!!!

For the conclusion,Cameron memang best!

Thanks kerana membaca entry nie...

*less than three* <3






2 comments:

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

haha.. kte antara umat manusia yg pelik ngan fakta awk org cameron!

MissyNursy ♥ said...

haha..sgt suke okeyh ngan pic lagak ngeri anda! :P