Tuesday, June 29, 2010

kenapa baru sekarang kau muncul??

assalamualaikum you all!

aku tension! aku pening! aku stress! aku tertekan!

somebody plz help meeee!!!

kenapa time skarang baru kau muncul?

kenapa awal2 hari tu kau muncul sikit2?(da muncul gak rupenye, aku je x pasan)teheee!

komenggaaaa!!!

WARNING: don't try this at home!


arghhhh!!!




tak boleh trima kenyataan!(buroknyee..hahaha)




tak tau nk describe muka di atas



hye frens..'kau' yang dimaksudkan di atas ialah workload aku...sekarang aku praktikal...and kamis nie 

last day..hari ni banyak sangat keje pulak...sebelum ni banyak kaki bergoyang je..doakan aku boleh carry 

semua...even tension tapi terpaksa gak la 

buat...haishhhh!! ehhh..ehhh....ngeluh yee!! babap kanggg? huuuu...nak solat zohor jap pastu pegi opis balik...

p/s: mesti korang cakap 'ek eleh poyo je minah nie'

BYE!


*less than three* <3


1 comment:

Anonymous said...

mmg mcm poyo...hahaha