Monday, June 28, 2010

Kenapa bila time aku nyanyi,kau pon nyanyi lagu yang sama?

     Assamualaikum! gud morning kepada semua  yang baca entry kali ni...walau aku rasa blog aku ni cam

skema and membosankan,aku nak jugak tulis! sekarang nie aku dekat opis...teheeeee(sengeh 

cover)..disebabkan aku memang seorang pekerja yang komited, aku harus pandai mencuri peluang dan 

menggunakan masa yang ada dengan sebaiknya.. btol tak kawan2?


Sebenarnya entry kali ni aku nak cerita pasal perkara yang selalu sangat berlaku dalam hidup aku...and aku 

rasa korang pun mungkin pernah mengalami perkara yang sama...Sekejap tadi aku sibuk menyanyi lagu 

kebahagiaan dalam perpisahan yang tengah meletup tu..even aku tak lah minat dengan AF8 tu, tapi aku kenal jugak dengan penyanyi lagu ni...(mentang2 lah hensem) hehehe..

 shahir AF8...

honestly, aku tak minat pon lagu ni, tapi disebabkan radio muzik fm( satu2 nye
canel yang dapat kat opis ni) berulang2 play lagu ni, aku pon dah terhafal..tadi aku
                  nyanyi2 lagu ni dalam hati,tiba2 opismate aku tiba2 sambung lirik yang aku nyanyi
tu..kebetulan kan?and aku yakin mesti ramai yang sama cam aku.. :)

syhhhh..jangan bagitau bos ek! :p
                                                            

                             *less than three* (<3)
 

1 comment:

g_NoLa said...

waalaikumsalam..(walaupun entry lame tak salah kan jwb salam. huhu..)actually nie 1st time visit blog awak..so, dah alang2 jenguk tu telaah je lah entry2 lame awak nie. sbb bagi sy blog nie ada attraction pada penulisan'y dan org'y!! oop! jgn mrh...kekekke..gurau2. pasal entry nie, baru2~ je sy alaminya. then baca blog awak nie..ad kaitan'y plak. tu yg terasa nak share comment. tapi beza skit lah..baru je sy nyanyi skit, bukak tv siap videoklip lagi!! huhuh..samela, sy pun takdelah minat sgt lagu nie..tapi olh krn lagu nie memang kena ngn apa yg berlaku dlm hidup sy baru2 nie..so tu TERnyayni tu..huhuhh..(muka jantan..kdg2 dlm hati kena ada tmn gak..)