Thursday, July 1, 2010

wanita dan parking?

Hi assalamualaikum to all readers!

LADY DRIVER!!!








biasanya kalo kita follow kereta lembab je mesti kita akan cakap 


"ni mesti pompuan yg drive ni"


kalo parking senget "mmm..da agak dah pompuan"


tapi ada jugak laki yg ala2 kewanitaan time drive kereta 


kan...err....time drive kereta jee lah..


bukan semua situation...hishh!


and ada jugak pompuan yg drive cam lipas yg kudung kakinya...atau


 ringkasannya lipas kudung...






kira laju bukan main lah tu...


aku pon pernah gak alami benda nie...tyme awal2 dapat lesen...ada


 s0rang mamat tu potong kereta aku


siap bukak shades lagi....pirahhhhhh!!!  naseb baek enjin aku 




mati...(kantoiii..)










oh ya, parkinggg!! (ni main point sebenarnya aku pi bebel benda lain plak)


aku memang agak kurenggg sikit bab2 parking ni.. lebih2 lagi guna kereta proton saga kepunyaan


abah aku yg dah menjangkau usia 23taon..(lagi tua dari aku 


bai)..stereng diaaaaa..perghhh..berattt!!! ada skali 


aku terlanggar sikit kereta jiran aku..cuakk gilerr!! n fobia 


sket...tapi jiran aku dgn coolnya  cakap 


'xpela...budak baru blaja..xde ape la' time tu rasa nak peluk je


 mak cik tuuu!!




haa..aku ada video khas untuk korang....seperti biasa bf aku 


telah menyumbangkan link video nie....
 
womens and parking...(rupanya lagi ramai yg terok dari aku) 


hahahaha..enjoyy!


                                                       
                         ::KLIK SINI::






Thanks for reading this entry!

*less than three* <3

No comments: