Friday, July 16, 2010

apabila artis keluar mahkamah?

Assalamualaikum!

Hepy friday all!

hari ni aku dan kawan aku SYIDA pegi jalan2  kat stadium melawati..

macam biasa sebelum tunggu syida sampai gamba 'geli' mesti ada ye


OMG! macam mayat hidop!huhu

agak2 kalau aku ada janggut macho tak(dalam hati)

errr...shawl di atas sama macam entry sebelumnya, tapi

aku da basuh ekk...!sebab tak payah iron aku sebat je lah.


before pegi stadium kitorang karoke jap kat plaza alam sentral..pas da agak tak de suara tu kitorang pon blah

 la kan..

pastu kitorang singgah kat stadium shah alam..saje amik angin petang sambil tengok2 go kart..

disebabkan memang tak de keje, kitorang sempat gak lah ambik gamba sekeping dua.

sebenarnya nak amik gamba orang main go kart tu..al maklumlah, nak main tak de duit plak..sob3.

tapi kamera cikai tak boleh lah nak amik..sebab tak clear la.

so baik kitorg amik gamba sendiri..hikkkk :p

OKAY.TU BARU INTRO YE!


kalo korang semua perasan lah kan, kebiasaan artis2 kat  malaysia nie, bila keluar mahkamah jer mesti pakai

shade atau nama glemernya cermin mata hitam lah. heee...contohnye..

* klik pic untuk tumbesaran *


ini gaya bangga keluar mahkamah ye

(memang tak pernah dibuat orang kot )



i said no camera pleaseeee!!!



ishh..degil betol budak2 nie..bak sini camera kau!



no no no!
(kat belakang tu track go kart ek..pasan tak tayar2 tersebut?)



ehhhh..artis mana plak nie?hahahaha.. :p

oh..bukan2..interprem jap!(shades di atas disponsor oleh Syida ye.aku pinjam je)yang kat bawah nie la baru

 betol



fazura




abby abadi


bini ustaz akhil hayy..ehh tak!ex wife!

haa..tu contohnye ah..banyak lagi sebenarnyaa...

memang da jadi trend kot kan?

maybe nak nampak lagi cool agaknya..

or nak cover nangis kot?

ahhh..what ever lah!


da puas melaram jom balik naek motttoooo!vroommmmm!


penunggang berhemah. tongkat tak naik pon tak pe janji cool.




Tuan punye motto dengan shade.SYIDA

(single and available)

*less than three* <3


















2 comments:

srikandibi0L0gi said...

hg pandai berlakon r ... ;)
n lps baca post ni, teringat r gelagat hg kt mtrix kalo2 hg boring xdak keje.. hehehe

MisZ NatH said...

hahaha..u know me piyaa :)