Friday, July 2, 2010

Gud Bye MDCH!

Hi assalamualaikum!


yippieeeeeeeeee!!


akhirnya secara offical aku dah abes praktikal kat majlis daerah cameron highlands (MDCH) dengan 


jayanya...



macam yang aku bagitau semalam, hari ni ada sambutan majlis perpisahan bersama staff yang lain..


alhamdulillah aku berjaya memebri ucapan dengan confident nyee...waaaaa...heee...kapten zubir puji sebab 


berani..(kembang kempis jap time tu) hahahaha...


n aku dapat cenderamata drpd pihak majlis..THANK YOU!!
                                                
                                                        (klik pic kalo nak tengok lagi clear)


yang baju biru tu lah kapten zubir!



dapat jam ALBA!


comel kan? :)


and sepasang kain cotton drpd bos aku yang paling best!!
thnk KAK CICI...






ni lah bos yg dimaksudkan tadi...I LOVE U LAH KAK!MUAHH~


haihh..da abes praktikal da nk mula sem baru plak,,sabar je lah..


sekian sahaje berita hari ini...


thanks to all!!


*less than three* <3

No comments: