Sunday, July 11, 2010

hang out bersama teman di IKEA~

Hi Assalamualaikum ~

hari kamis hari tu, aku tak de kelas..(errr..sebenarnya ada kelas kol 8.30pagi tapi aku mimpi best sangat 



sampai tak sedar..pastu kelas petang aku pegi tapi rupanya cancle) padan muka! orang pegi kelas aku 



ponteng~ hukhuk...


tiba2 seorang gadis gojes telah mencalling aku supaya menemani beliau ke IKEA...siapa lagi kalo bukan



 DELL! (issshhh..dia lagi). aku pon onnn je lah...dah siap2 sambil tunggu si DELL tu sampai sempat gak lah 



snap gamba 'geli2' sebanyak sekeping dua..teheeee..omg..omg!


ke'excited' an terserlah~ :p



picit jerawat dgn perasaan tanpa bersalah


sejurus saje selesai mengsnapkan pic di atas, DELL pon sampai...kitorang pegi ambik kawan kitorang kat 



uitm puncak alam..fuhhh..sumpah jaoh gile!! dah la kete 'jaguar' DELL tu aircond rosak!panas dollll~



dugaan btol lah...


dah sampai IKEA je kitorang teros menghayunkan kaki(hayun tuuu) ke food court untuk memakan meatball



 kegemaran dan kek yg dirokemen kan oleh DELL..kek DAIM! sedap wa cakap lu!



yummyy...slurppp


lepas perot masing2 da buncit, jom ikot kitorg pegi jenjalan kat IKEA!



ada sorang pak cik tu mengeluh 'mahal lahh' 



aku pon cakap dalam hati 'kalo pakcik nak murah,pakcik pegi beli kat pasa malam yer'


tapi dalam hati lah..kalo aku cakap depan2 mau kena pelangkung sebijik dua..huhuhu...




buat cam katil sendiri yer... :p




jemput minumm yerr!




dell:cepat wei kang orang marah kite tangkap pic kat sini(tp muka tetap nak cool)



fafa:rilek lah dell(tetap senyum menawan)




nath:tahnye...(mulut kena seksi yer)



kalo kene shoot pon kena menten cute ye kawan2~


lepas da jalan2 kat IKEA tu kitorang singgah The Curve semata2 nak cari getah rambut si DELL ni..



seperti biasa ye kawan2, masok pandai..nak kuar tak pandai..terpaksa mintak tolong kat abang guard  tu utk



 cari direction kuar..hikhikk..

pape pon..i had so much fun with themmm!! love u my frensss~

*less than three* <3

2 comments:

fafa said...

hahaha. del ckp taoley tngkp gmbr tp ada je muke dye tu tu tu.. hahaha. pusing 1 the curve semata mata na carik getah rambut cik adik del tu. ish ish ;p

MisZ NatH said...

hahaha..btol3...gonna miss u guys! see u on 24 july...insyaallah