Sunday, July 25, 2010

Jom Panjat Dinding!

Assalamualaikum!

hari ni aku sedang menanggung kelenguhan badan serta otot2 sendi..(ada otot tu)

adoila..nak angkat tangan pon sakit...tu lah..panjat dinding lagi!

ok..sebenarnya, semalam aku and kawan2 aku time study kat matrik perak dulu iaitu DELL,FAFA

NADDY  pegi ONE UTAMA semata2

nak panjat dinding. panjat dinding atau dalam bahasa jawa WALL CLIMBING! haa...tau dah yang mana?

actually,ni lah first time aku bergiat aktif dalam bidang pemanjatan dinding nie.

excited giler lah! huu..and ceq ketaqqq sangat time panjat yang tinggi2 tu. bila pandang kat bawah..adoila

cam tak reti pulak nak turun. heee..aku malas bebel panjang jom kita usha gamba2 yang sempat kitorang

snap semalam jom!

*kalau tak clear,klik pic ye untuk lebey besar*

time ni baru sampai.sempat gak snap pic dulu.

(sorry quality gamba tak berapa best)



posing lagi!



lighting terlebih plak.hehehe.bersiap sedia nak memanjat.

(photo captured by minah salleh who was sitting on a table while

capturing our picture..sanggup tu!)


(hihihi..sempat lagi tu.mamat tu instuctor kitorang.baik n frenly giler kot)

ni first stage punya.rendah sikit.


hampir tiba ke puncak.muka excited gile!
.

(fafa tak de sebab dia yg captured pic ni)


baju kuning tu fafa.hahaha..kantoi rendah je!



oh..tengok tangan aku!hahaha



kesian plak aku tengok nadia nie.kena tunduk2.hahaha

peace nadia peace!


pasang tali keselamatan before panjat dinding tinggi.

(i hate wearing it!macam cawat orang asli plak)hahaha

bersama coach of the day.mr hakim

and miss fei shen(ye kot?aku pon lupa nama dia)


dah puas panjat kite rehat jap ye!

okay,lepas da pnat,kitorang bersiap sedia balik.

DELL a bit rushing so that she went back home first since her parents

ask her to look over her Opah.kitorang decide balik kemudian memandangkan perut masing2

dah lapa!tak makan langsung tau before panjat tu!(tapi sempat ngap secubit big apple NADIA)

kitorang singgah IKEA makan meatball bersama encik hanafi,yang muncul kemudian.



sorry DELL!


nak balik dah! bubyee!!

lepas tu en hanafi hantar kitorang kat kl central

pastu kitorang bawak haluan hidup masing2..hehehe


i had so much fun with them!thanks my frens..!!

*less than three* <3









2 comments:

fafa said...

hahaha. kan hakim tu suro panjat rendah2. yg bwh tu byk batu best2. hihi.

dear, email gmbr2 i bole?
lullaby_kishy@yahoo.com

CiK NaThRaH said...

orite fafa!!