Tuesday, July 6, 2010

the karate kid vs toys story bersama cik nath dan en awan~

Assalamualaikum and Hi!

dah lama aku tak mengupdate kan blog aku yg terpencil nie..heee...(ada la dalam 3 hari 


kot)hahahah..perghhh... lama la sangat kan? mmm..maybe bagi korang tak lama la kot tapi bagi aku ,lama 



sebab biasa lah bagi blogger cam aku yang baru berjinak2 ni mesti rajin update kan...hehehe...



ok...ahad hari tu aku da daftar kolej..still kolej yang sama dari aku sem 1...tapi yang tak berapa bestnye,



 kawan2 baik aku semua nak dok kat umah sewa..tinggal daku sendirian.. sob3...




tapi tak pe,demi menjimatkan duit ptptipu tersebut aku terpaksa berkorban!yeahh~



dan detik2 yang ada kat shah alam ni sementara kelas tak brapa nak ada, aku abeskan masa dengan 



qada'citer2 kat wayang tu sepanjang aku cuti...



and pilihan aku hari nie...toys story n jugak karate kid!!



walaweiiii!! dua2 citer ni mmg best giler laaaaa!!!



aku asyik terbahak2 je dalam wayang tu...nasib baik wayang tu gelap...kalo terang hilanglah 'keayuaan' i 



selama ni..hahahahahaha....



and ada part yg touching...huuuu...menitik air mata aku...and baju encik awanlah yg jadi mangsa lelehan air



mata n jugak air hidung aku(ishhhh..pengotorrr!!) hahaha..satu aku puji pasal citer2 omputih nie


dorang pandai selitkan unsur2 lawak+kekeluargaan+kejersama pada satu2 masa..so,jadi interestinglahh kan..



lupa plak nak cakap, aku tengok wayang ni kat alamanda putrajaya....ok la jugak...dapat student price sebab 



weekdays...so harga tiket bila dijumlahkan(skemanye lah hai) rm24!! murah kan??berbaloi2..



dah la citer 


beshh!



before masok wayang kite isi perot dulu...ringan2 je..di waffle!

nampak kan word kat belakang tu..?




                                                  pic bajet cute wajib ada yee!! teeheeeee



pic konon2 comel pon semestinya perlu! :p




sebelum balik jalan2 jap kat bamboo tree!


*mengembang plak pic nie padahal aku punya lah slim river*

haihhhh~(ayat cover)



                                            peewiiiitt!!mamat ensem lah..!ni lah satu2nya
                                                  
                                             pic encik awan yg ada tadi..

                                            
                                            (nampak sgt aku yg gila bergamba)hakhak




setelah selesai, kitorang pon balik...ehh..tapi before tu singgah JJ bukit raja kejap beli barang sikit...


~ABESSSS~


*less than three* <3

1 comment:

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

umak ai...takde kelas, smp ke putrajaya kamu ye :D