Friday, July 9, 2010

knight and day bersama cik nath dan cik dell

Assalamualaikum and Hi!!

knight and day yg dimaksudkan di atas bukanlah sejenis pepejal ataupon cecair, malah ianya adalah sebuah


 movie yg tengah dok tayang kat pawagam tu haaa....pelakon citer nie cameron diaz n tom cruise...




aku g tengok citer ni ngn bff aku DELL(nama glamor ok..?ianya jugak bukanlah sebuah laptop mahupun 


camera 


digital ye kawan2). hehehehe..


al kisahnya, kitorang at first nak panjat batu warna-warni kat dinding tu tapi da full..alahh...rock climbing yang


 kat One Utama atau nama glamournye OU tu la..tak taw ke? korang nie...(padahal aku pon baru first time g

 OU..kesian tak?kesian kan..?)


teheeee..so, kitorang pon tengok je lah knight and day tu...citer dia mula2 boring sikit lah sebab baru nak 


kenal2

semua kan...citer ni pasal ramai orang nak rebutkan bateri yang bernama zhepur ke pe tah nama dia yang ada


macam2 function lah..so, sape2 yang dapat kira boleh berkuasa lah dekat dunia yg fana ni....so,tom cruise ni 

lah yang simpan


benda alah ni...cameron diaz ni kira jadi watak sampingan untuk tolong tom cruise nie ha..tu ringkasan dia..


macam biasa, bila citer omputih mesti ada unsur lawak2 spontan kan....aku pon terketawa gak lah tengok


 citer nie..




ok burok! b4 that kite makan dulu ye..

kenny rogers yang dekat 2jam cari baru jumpe..phiuww~







muka benci-membenci(padahal syg gilerr! :") muka aku 


without make up sangat terrible ok!



heee..lepas abes tengok wayang sempat gak singgah kedai padini, dapat 3 helai


baju yg berharga RM9.00! murahhhhh... kan!!


and then kitorang balik dengan menaiki kete yang aku baru beli 

dengan menggunakan duit ptptpu


seperti di atas..wahhhhhh! :p



thanks for reading!

*less than three* <3

No comments: