Wednesday, July 21, 2010

mulut muncung..HOT ke?

Assalamualaikum!

Err..macam mana nak start ek?

Ahhh..apa kata straight to the point je?kan senang?

hehehehhe...

apa lah tajuk entry aku kali ni kan?

pasal mulut muncung pon nak citer..heh~

seperti korang semua sedia maklum lah kan..kebanyakan gadis2 suka ambik gambar 

sambil memuncungkan mulut! alahh..yang macam Angelina Jolie tu lah..(termasuk orang yang tulis nie)

contohnya macam nie lah..



eh bukan yang ni!

ni muncung itik namanya!



baru betol..



tapi bagi aku kalau lelaki yang buat kelihatan cam 'awwww' sikit..hahaha

kadang2 maybe ada yang tak berapa berkenan dengan perbuatan ni kan..

ala bajet hot lah tu! bajet angelina jolie lah kau!

tapi aku nak jugak buat..at least tak buat plastic sugery kan.. :)

and yang penting..

"GAMBAR AKU SUKA HATI AKU LAH NAK BUAT MUNCUNG TENUK KE,ITIK KE..ADA 

AKU KESAH" 

*less than three* <3




3 comments:

SyerAgh said...

lau nak bagi elok pkai gincu tebal2 masa muncung tu

mr.zoul - mrs.zoul + baby zara said...

ermm..!! okey sikit jer...
sbb bibir ko nipis...hahaha

Anonymous said...

Kena tahu hukum agama..jgn main sdp je ckp suka ati aku pic aku