Thursday, July 15, 2010

saya menang mottoooo!!

Assalamualaikum!

hai sume orang?

adakah anda sehat?

aku sehat..hee...(tak de orang tanye pon)

disebabkan asignment praktikal dah siap dengan jayanya(uishh..riakkk! jangan tiru sikap ini)

aku pon membuat keputusan nak menulis blog..

sebenarnya tak tau nak tulis pasal ape..

kalau tulis pasal diri sendiri macam boring je. sebab 2 3 hari aku buat benda yang same je..

pegi kelas,balik kolej,tido,on9 buat asignment!

tapi tadi aku ada 'godeh2' picture kat google ni dan terjumpa satu pic yang sangat2 kelakar..

and gamba nie mengingatkan aku pasal contest power root yang ade pak cik sorang tu jagi glemer

sebab quoatotation( betol ke eja nie?kalo salah sori lah yer) dia sangat lawak!

'saya menang mottooooo!!'

hahahaha...cuba korang imagine lah korang tak bajet pon leh menang tiba2 boleh menang kan..

honestly aku cakap, aku tak pernah pon menang apa2 pertandingan or apa2 lucky draw..

tah bila tah nak lucky nih!

ohhh...korang mesti nak tengok gamba tu kan?

jeng jeng jengggg!!!



hahahahaha!

kalau yer pon menang agak2 lah sampai nak bawak tido..

lawak btol pakcik nie kan?

*less than three* <3

No comments: