Thursday, July 1, 2010

tamatlah sudah riwayat praktikalku selama dua bulan..hoyey hoyeeyy :D

Hi assalamualaikum!!!


hari ni tanggal 1 july 2010 aku telah berjaya menghabiskan praktikal kat majlis daerah cameron highlands..



alhamdulillah...aku bersyukur sangat sebab dapat bos yg super duper sempoi! pengalaman yang tak kan 


dilupakan sampai akhir hayat...(huu..tacinggg!)



tapi esok aku akan diraikan dalam majlis bersama semua staff kat majlis...mati lah aku..sebab kena bagi 


ucapan 


la plakk...aku ni dah la pemalu orangnya..(auwww.... :") )


sejurus sampai kat umah jer, aku teros menghapdatekan blog aku nie....



 ek eleh..tak de tempat lain ke?


(guna webcam je,tak mampu beli camera, venue:bilik aku)

style bertudung ala2 ustazah....



sebut pasal tudung camni, aku teringat plak time sekolah dulu


cikgu aku paksa semua budak pompuan pakai tudung camni..siap kena jarum peniti lagi..


so,jadi lah muka kitorang macam bola bergerak... so, sempena world cup ni



aku support dengan pakai tudung ala-ala world cup..hahahahahaha..!





boolatttt! boolattt!



  alhamdulillah!! 

semoga ilmu yang aku dapat selama dua bulan ni dapat dipraktikkan pada masa depan..


AMIN!


*less than three* <3







No comments: