Tuesday, August 31, 2010

Cantik Itu Kamu Contest 4 You!!

Assalamualaikum!
Link contest nie



Ni first time aku nak join contest montest nie. hahaha. tajok contest pon cam best je kan? jujur aku cakap, aku join contest ni bukan nak perasan aku cantik ke ape ek. korang jangan salah paham. please? ok..jom tengok syarat2 dia KAT SINI.

aku pon tak tau lah aku punya penyertaan ni diterima ke tak sebab tarikh tutup dia hari nie. 31 Ogos 2010.
heheheh..

p/s: klik gamba utk lebih jelas!



 ok gamba yang aku pertaruhkan yang nie je. sebab gamba ni yg paling latest. aku tak menaruh harapan pon nak menang. saja suka2. hehehe. gud luck to all contestant!


*less than three* <3

3 comments:

g_NoLa said...

patut cik natrah bagi gambar yg kat bwh ni ar..jelas skit.ok pe! sekali sekala perasan. kekekkeke....

CiK NaThRaH said...

hahaha..xpe lah..asek taruk gamba yg same jer kang org ckap ape plak kan...

fatynlicious said...

hai gojez ! adore you. so adorable !