Wednesday, August 18, 2010

Kekecewaan Membelenggu Diri

Assalamualaikum!

Dear blog yg aku kasihi..

aku kecewa sangat.tak tau nak gambarkan macam mana perasaan aku sekarang.

aku kecewa kerana peluang tu terlepas macam tu je

 muka aku sekarang dah macam baby ni dah tau!ehh..tak! ni comel sangat.


haaa..camni lah muka aku. sama tak?sama tak? mana boleh sama,baby tu tembam sangatlah.huhu.

korang tau tak. department aku ada buat program dengan kerjasama luar untuk menghantar beberapa org student yg bertuah untuk menjalani praktikal selama sebulan di luar negara.( habis skema dah ayat aku). negara tu tak tau lagi, tapi antara new zealand, filipina and apa tah lagi satu aku dah lupa.tapi dia nak pilih dalam 20 orang je.ada syarat yang dikenakan,and aku melepasi syarat yg dah ditetapkan tu. ye,lepas da submit borang ada interview.so, dari interview lecturer akan pilih mana2 student yg terbaik. even aku tak lah yakin aku boleh lepas memandangkan semua yg apply ni hebat2 belaka,tapi aku agak terkilan lah sebab interview tu dah lepas and aku tak dapat pergi pon.aku tak tau pon interview tu dah lepas.tak ada sape pon yg inform kat aku.aku baru je berangan2 nak tolong perahkan susu lembu kat new zealand tu!(what theee??) so,peluang tu pergi begitu sahaja. untuk pengetahuan korang masa aku semester 2 pon aku dah lepaskan peluang ni begitu sahaja.so niat aku nak tebus balik lah.tapi nak buat macam mana.da tak ada rezeki.aku kena redha.tapi dalam hati ada taman.eh bukan.dalam hati ada kekecewaan tersimpan.wahhhhh! yes nath,REDHA je lah.. :'(

6 comments:

Anonymous said...

dahh2 shh..dahh2 shh

g_NoLa said...

xpelah bukan rezeki awak kot...klu dah sampai 2x awak telepas memang bukan rezeki la tu..tapi curious gak! cane information interview tak sampai kat awak?? klu awak tul2 commit mst dah prepare semua tu. nak wat cane..pasrah..~~

nathrah said...

anonymous: sy tau awak kan???

gnola: means sy x commit? huh!

g_NoLa said...

jgn marah bos..kekekke..(aku pun 1, dah org kecewa push lagi. tapi klu camera jauh skit mst awak lagi comel dari baby tu. huh! gak!!. kekeke..

nathrah said...

gnola: tak marah pon.siapakah awak?

g_NoLa said...

saya g_NoLa lor..kekeke..actually along panggilan, diterbalikkan jadilah g_NoLa..new follower awak...

p/s: dah mcm chat plak..wakaka..takpe kan..