Tuesday, August 3, 2010

Movie Review: Inception

Assalamualaikum!

haishhh..minah ni asek buat entry pasal movie je kan..

huu..nak buat macam mana, da tak ada idea nak membebel apa..hehehe..

sorry yeeeeee!

ohh..sekali lagi diingatkan bahawa sesungguhnya aku memang selalu buat review nie lambat2..;p


honestly aku cakap masa aku tengok citer nie..aku memang agak kurang paham dengan jalan

citer dia..huu...citer ni agak berat bagi aku..aku ngaku, aku ni lampi sikit.tu lah,aku yang berkeras

nak tengok citer nie sebab ramai yang cakap best.

dalam wayang tu,aku asek menguap2 je sambil makan popcorn yang sememangnya hampir tinggal separoh

since before we enter into the cinema.hahahah...and aku asek dok tanya2 kat encik awan

'sape plak nie?'

'nape tiba2 macam ni plak'

'ishh..tak paham lah..'

'dia buat apa sebenarnya ni wak'

'ohhhh..'(even sebenarnya aku tak paham tapi terpaksa buat2 paham memandangkan encik

awan dah suruh diam) teheeee 

lagi satu aku rasa citer ni lama sangat. maybe aku tak berapa layan sangat, so sebab tu lah aku rasa

lama kot kan?

ok..lepas da abes tengok citer ni, aku pon tanya encik awan jalan citer dia.and beliau pon menceritakan

serba sedikit lah sebab bukan overall yg aku tak paham. 

ringkasannya, citer ni pasal orang boleh organize mimpi orang lain.kira

mimpi dalam mimpi kot.

sebenarnya citer ni interesting jugak, cuma bagi orang2 yg kurang suka citer berat2 cam aku ni, rasa

biasa2 je lah kot.apa kata kalau korang pegi tengok sendiri lah senang kan?

tapi before tu korang try lah baca review pasal movie ni dulu yer.

(review aku memang tak membantu kot)hahaha..

ok lah...bye!


*less than three* <3 

2 comments:

syahira ariff said...

nanti buat review psl vampire suck pulak
citer tu kelakar habis
=D

CiK NaThRaH said...

heee..baek lah~