Wednesday, August 18, 2010

Panas!Lakonan Mantap Oleh 7 Gadis

Assalamualaikum semua!

tajok entry nak gempak jer kan?hahahahha!

sempena bulan ramadhan ni aku nak tunjuk kat korang semua lakonan third languange kitorang sem lepas.

aku ambik bahasa arab.even tak pernah terpikir pon nak ambik bahasa arab ni,tapi alhamdulillah.setakat ni

result bahasa arab aku ok. ramai yang nak ambik bahasa mandarin memandangkan sekarang nie pasaran

kerja banyak dikuasai orang2 cina. tapi tak pe, aku ambik bahasa arab jugak. nanti boleh kerja kat

Dubai.boleh bermesra bersembang dengan Maher Zain.korang ada? tak de kan?ceh.jumpa artis malaysia pon

payah ada hati nak bersembang dengan Maher Zain.blah la wei.ok lah.malas nak bebel panjang.korang layan

je lah movie nie ye.biasalah movie untuk belajar mana ada yang gempak2 macam movie yang korang tengok

kat tv tu.haishh!

video


10 comments:

g_NoLa said...

huhuh...cayelah! klu background kat cafe dpt cut skit dah mcm kat dubai dah wak. jadi ke "shah alaman" tu masih ada. takpelah, blajar b.arab...dunia awak dpt akihrat pun dapat. sbb kang munkar nakir interview bukan bhs mandarin pun...tapi tang tajuk entry memang gempak!! kekekke...

g_NoLa said...

aik!! tuan empunya blog..sy rasa date and time blog mcm x tally ngn waktu sebenar. xpe..teguran utk menambahkan lagi kemantapan blog yg memang dah mantop nie...kekeke..

:: FaIQ Or FaiEQ :: said...

:: nPe MuKer PelAkon Sume CAm Lbh KuRaNg je.. ::
:: twiN ke??hee.. ::
:: lAwA BilIk...hee ::
:: jGn Amk Atie K.. ::
:: aU reVoir.. ::

CiK NaThRaH said...

gnola: thanks..malas nk setting time tu..nanti2 hehe

faiq: oh..tak same la sebenarnya..lain mak lain bapak :)

g_NoLa said...

takdelah...pas je post comment tgk tarikh sy dah mula seriau!! bab 19hb(arini ada important meeting. so bile kat situ still 18hb..risau plak saya yg lupa nak attend. trus cpt2 cek hp, pc, bilik n termasuklah astro! wakaka...ternyata blog yg silap...huhuhu...

Nurulbadiah Lai said...

u know what dear..b Arab i time skool dpt D..SUDAAA trauma..hahahahaha..btw..good luck chanteqq...

Hamzah Ian said...

tak paham .. hahaha

Cik Nathrah said...

nurulbadiah: thanks sis!

encik hamzah: hee..tak clear eh subtitle tu?

syahira ariff said...

akak putih la dlm video tu
so sweet
=]

g_NoLa said...

org putih melepak-lepak ni..org kate myat hidup.huhuhhu...jgn marah tuan empunya blog...:)