Wednesday, September 1, 2010

Salam Perantauan Untuk Mereka Yg Jauh Di Mata

Assalamualaikum!

Kami pelajar tahun akhir University of Oxford London mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat sahabat handai, guru-guru dan terutamanya Family tersayang. Maaf Zahir dan Batin. Raya taon depan kitorang balik ye. kalau makan ketupat tu jangan lupa kami di sini. kami di sini asyik makan burger je time raya. dah boring dah tau tak?

hahahahah! boleh tak?ada hati berangan study kt London!pirahh! tak boleh ke? alaa....aku nak jugak..! ok..yang ni betul-betul. ehem ehem!

Kami pelajar tahun akhir jurusan pengurusan hartanah Universiti Teknologi Mara Shah Alam mengucapkan selamat hari raya aidilfitri buat family , sahabat handai,guru-guru dan mereka yg mengenali diri ini. walaupun belajar kat Malaysia je, tapi kami tetap merantau di negeri orang. jangan lupa, esok atau lusa kami akan pulang untuk beraya di kampung.TUNGGUUUUUUUUUUUU!

:p

*less than three*<3

2 comments:

g_NoLa said...

awal gle..slamat ari raye awak..kekeke..takpe mst bestkan layan raya kat kampung..tp kampung katne??

CiK NaThRaH said...

awal ke? lagi semggu je nk raye..ok lah tu..kg kat tapah perak jer :)