Wednesday, August 25, 2010

Saya jeles bila tengok orang lain lawa comel bila senyum nampak gigi

Hi Assalamualaikum!

Fuhh....record terbaru aku sebagai new blogger...(tak lah baru sangat,dah dua bulan jugak lah masuk hari ni)tak update seminggu tu! kalau dulu tu, hari2 rasa macam nak update blog padahal tak de apa pon nak cerita kan? sebenarnya minggu ni aku demam.dua hari.teruk jugak lah.terpaksa untuk tidak puasa selama dua hari. hehehehe.lagi pun aku bz sikit dengan asignment and test. tapi aku ada jugak lah jenguk2 blog nie.time kaseh kepada mereka yg sudi memfollow walau blog nie tak best mana..ehh...silap! tak best langsung pon..

okey,sebenarnya dah lama aku nak menyuarakan perasaan nie. cewahh. tapi tak terluah.so aku decide nak tulis je kat blog aku nie. AKU JELES OK? jeles dengan korang lah! bila korang senyum nampak gigi jer, mesti lawa.cute je. tak macam aku. sebab tu lah, kalau korang perasan, semua gambar aku, tak ada pon gamba yang senyum nampak gigi. tah lah. tak confident. rasa macam buruk je. (padahal memang buruk pon). nak tau kenapa?sebab bila aku senyum nampak gigi, mesti mata aku tak nampak. lepas tu, hidung pulak tiba2 mengembang! lepas tu double chin pon terserlah..auwww! malu nyahhh!

abaikan kebluran gamba
(sebab tak banyak pic yg nampak gigi so amik je lah yg ni)




                                                  nampak tak? hishhh! tak boleh jadi nie.


disebabkan aku ni jujur serta berhati mulia (sorry terrrrr riak pulak) keh keh..aku paparkan gambar buruk aku buat tatapan korang, sekali ni jer.pasni no more ok babe?

p/s: nak baca, baca..tak nak sudah :p

*less than three* <3

11 comments:

-Faridz- said...

haha.. ala xpe. senyum x nmpk g nath da cntk da~

g_NoLa said...

lor...demam rupanye..sian..seminggu tak update. update2 je..trus bagi gambar senyum riang ria. oklah tu..terubat rindu followers, huhuhu...ok pe! awk senyum nampak gigi. sy rase klu senyuman tu ikhlas..maka yg terpancar mesti cntik n cute. klu tak ikhlas muka cantik pun nmpk buruk. tapi tahi lalat tang dagu tu yg mahal! senyum tak senyum tetap cun! org lain blum tentu ada.. cewah..kekeke..

Cik Nathrah said...

farid :thanks

gnola: anda mmg follower aku yg plg setia..thanks!

g_NoLa said...

welcome...dari blog awk la baru sy tejenguk blog org lain. wah~ best nie! puji je dpt pengiktirafan "follower paling setia". huhuh...tapi sy puji ikhlas2..don worry.

bspotgurl said...

my komen 0 kamu tetap lawa walaupun senyum tak nampak gigi :)

hentakbelipat said...

comey je tuh.

Anonymous said...

comel la senyman awk yg nampak gigi 2....

CiK NaThRaH said...

gnola: bukan sbb ko puji...tp sbb ko yg rajin komen entry aku..time kaseh byk... :)

bspotgurl: thanks awak!

hentakberlipat: thanks jugak encik!

anon: :)

nadila binti mohammad khalid said...

hik hik hik! nasib baik i senyum nmpk gigi comel! hik hik!

*gediks yaww!*

CiK NaThRaH said...

nadila:hahhaha..yelaa..u comel!

Nuriez said...

ttp cntex la wlu kamu snyum cmner p0n...*_^