Tuesday, September 7, 2010

Hotlunk: Rangkaian Telekomunikasi Terbaru Di Malaysia!



Assalamualaikum! hai you allss (aww..gedik nyah!)
heee...baca entry dah? gud! korang tau tak sekarang ni maxis ada link skali dengan rangkaian terbaru telekomunikasi yg dinamakan hotlunk. kalau tak tau tengok video nie dulu..


tak boleh blah betul pakcik nie kan? hahaha...

p/s: video ni aku ambik kat fb abang aku 

*less than three*<3


13 comments:

Sharkox said...

hai cik nat..ini adalah video saya...terima kasih kerana siarkan di blog anda...terima kaseh!!!!
haha..jangan risau, saya tak marah...:)

Sharkox said...

Even saya sendiri tak upload lagi..hehehe thanksss

-sharkox-
Blog Jejaka Hensem dari Sintok

CiK NaThRaH said...

encik sharkox...video ni pon abg sy punya..sy adek kay :)

Sharkox said...

Kasi digi sekali pagi2 ni...

sundaychoc said...

bapak cepat upload dalam adik kay nye blog. huhhhh..sejam aku nak tunggu leh upload ke fb aku. hahahaa.video ni kepunyaan ahli kumpulan cabai merah! hahaha. nama kumpulan xmenahan. haha

peace bebeh!

CiK NaThRaH said...

huhu..peace2~

ZaliHazali said...

hehe, blog adik kay kachi 1

RAWSHADE said...

best la video ni.. sape la rajin wat video mcm ni...katok katok....lipan la....huhuhu

hamzah ian said...

seyes lwk dowh...

CiK NaThRaH said...

zali: ye saye

rawshade: ni video abg sy...ni projek dia masa study dulu utk satu subjek pe tha

hamzah: kan kan kan~

epol said...

haha..masih bergedik santai..tatau lak ko ade blog ^^

Wan Gerrard said...

hehe lawak2
terbaik ^_^v

CiK NaThRaH said...

epol: hahahaha..gedik santai itu kemestian! aku da follow ko jugak :)

wan gerrard: hehehe..kan2?