Tuesday, September 28, 2010

Award Kepada Follower ke 100

Assalamualaikum!

Hai! dah berapa hari aku tak update blog nie. bz giler2 dengan asignment. ok..kali ni aku nak bagi award kat sorang follower aku yg ke 100. dah lama nak bagi tapi sekarang ni baru ada masa nak bagi..
penerima award kali ni adalah seorang gadis yg berasal dari melaka. seorang yg happy go lucky.
sila la lawat blog beliau ye .. klik je kat blog cahaya wanita milik cik hawa ni...

to hawa..thanks so much! nah..ni award utk awak :)


and kepada follower yg laen jugak,thanks sebab sudi follow aku..tanpa anda mimpi tak bermakna..ehh..silap2..tanpa korang siapalah aku nie :)





 

5 comments:

g_NoLa said...

tahniah2..lucky number..

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh....tq nathrah...keep in touch

shark said...

dh jadi follower ke 136..
x bertuah ker:p

CiK NaThRaH said...

shark: bukan ko lah..org len yg 136..aippp! kelentong ek..ahahha

miss nina said...

MN pun tak ingat follower cik N yang ke berapa

tahniah to that follower :)