Wednesday, September 22, 2010

Contest Couple T by LAYANLYNN

Assalamulaikum..

Hee...petang2 macam ni tak elok study..cikgu aku cakap, nanti 10 ilmu keluar satu je ilmu yang masuk..haa..takut tak?takut tak? so baik kita buat something yg lebih berfaedah tanpa memudaratkan ilmu yg terkumpul kat kepala otak tu( padahal macam lah banyak sangat ilmu tu!)hahahaha..

oh..tadi aku jalan2 kat blog bloggers terjumpa satu contest nie. nama contest sudah tertera di tajuk entry. so silakan baca sendiri ye. (pemalas betol lah aku nie)

contest ni dianjurkan oleh cik lynn kita..



syarat2nya korang boleh klik kat sini..

and gambar yg dipertaruhkan adalah..


jengggg..




jenggg..




jenggg...


tu diaa besar gedabak aku taruk! hahahaha...



-baju ni dibeli secara on9 di salah satu online shop yg ada.dah tak igt apa nama dia. sorry!
-pic diambil di klcc park
-at first segan jugak pakai baju nie sebab ramai pandang2 kitorang and mungkin ada yg memuji tak kurang jugak yang mengata sebab tu dorang pandang pelik je kan..elehh.. peduli apa kan?
-setelah aku membeli baju tersebut aku publishkan gambar ini kat facebook on9 shop tersebut and telah mendapat sambutan ramai orang and tuan punya online shop telah memberikan aku sedikit cenderamata sebabb melariskan jualan beliau.(skema abes dah ayat aku yg ni)


haaa..tu je kot explanation pasal gamba kat atas. heee...siap buat bentuk point lagi. apa kau ingat ini final exam ke nath oi..?

ok lah...sila2 lah melawat blog cik lynn ni jugak yer...and sila jugak join contest niie. mana tau korang menang ke? beliau jugak ada buat contest yg lain jugak. nak tau silalah ke blog beliau..ok??

*less than three* <3

22 comments:

Uruchimaru @ kf said...

hambe slh masuk blog ke ni?

*telan air liur*

tuan blog rupe sprti pemaisuri raja muda phg..

CiK NaThRaH said...

Allah hai...jgn la terlampau hyperbola wahai uruchimaru..hehehe

Onelove...Jambu merah warna said...

smart lah...!

paDel said...

wahhh...begaye nyeeee...jeelessss i....

CiK NaThRaH said...

mekaseh :)

Ir-Shah said...

sweet couple :)

CiK NaThRaH said...

ir shah: thanks :)

sourplum said...

slm. i stumbled upon ur blog through this link http://fairuzmokti.wordpress.com/2008/03/19/kursus-pengurusan-harta-tanah/

kt blog tu u ade jwb soklan2 psl kos real estate management. (pengurusan harta tanah)..

i ade niat nk smbung master dalam bidang tu.. n i ade few question nk tnya u... le add ym i x?
sourplum_86

klu xle. i smbung tnya kt sini la nti

~~@lyci@~~ said...

gud lluck.. alycia pun dah join contest ni ;)

keluangman88 said...

amboi...dh kawen lum...

CiK NaThRaH said...

sourplum:already add u up :)

alycia: thanks..gud luck 2 u too :)

keluangman: er...blom! bakal berkahwin :)

g_NoLa said...

waalaikumsalam...wah~~ makin ramai jemaah awak kat blog ye. tahniah3..huhuh..lama gak tak lyn blog awk. bz gle! ok gambar cun!! wish u luck..

CiK NaThRaH said...

gnola: heee...tu lah..igtkan dah x sudi jenguk blog yg x seberapa nie... thanks :)

g_NoLa said...

d truth is..dis is the 1st, n 1 d only blog i folow..4rom here, i learn 2 knw people outside my wrld. so, i can't 4get whre i've been n continue proceed ur blog process. huhuh...:)

mimi fatihah said...

cantek baju kamu...!~
i folo u yea...

CiK NaThRaH said...

gnola: wow! i'm touched! a big thank u for u :)

mimi fatihah: masyeh2... :)

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye miss nathrah...visiting u to deliver wish, good luck;DD nice couple..semoga kekal abadi..that's my hope.

CiK NaThRaH said...

fifiey: amin amin amin...masheh yer :)

Siapa Lin?? said...

sangat lawa! Lin pun otw beli baju couple yang ini..

CiK NaThRaH said...

siapa lin: beli2..mmg cun! :)

burn said...

semoga korang kawen cepat2...

weeee, ahahaha... kawen t jgn lupe jemput aku.. klau korang lupe aku, aku sedey je r... huhu, ingat tu nat!!!