Wednesday, September 22, 2010

Sudah seminggu lebih raya, aku baru nak update pasal raya.

Assalamulaikum!

ehhhh..stoppp! stopppp! degil betul lah! alamak jari aku ni tak mau dok diam pulak. so terpaksa update jugak belog aku nie.hehehe...( ceh,alasan!)

alhamdulillah...hari nie dah masok 13 syawal. haa..korang dah puasa enam ke belum?ish2..apa lah korang nie.. aku? mestilah belom! hahahaha...insyaallah minggu depan kot baru aku puasa.sebenarnya dah lama nak buat entry pasal raya. tapi tak de can. baru hari nie nak buat..

raya tahun ni lebih kurang sama macam tahun2 lepas just tahun ni tak beraya sangat kat kampung sebelah abah dekat kuala lipis sebab arwah aki dah tak ada. tapi yang bestnya aku masih dapat duit raya.korang dapat tak?maybe tahun ni tahun last kot aku merasa duit raya sebab tahun depan da abes belajar.huuu...turn aku pulak la bagi duit raya..insyaallah :)

aku malas nak type panjang2 korang tengok je lah pic kat bawah nie ye..walaupon baju raya aku kali ni belang2 macam corak towel aku redha je lah...(ayat pasrah)

p/s: siapa2 yg dari facebook aku maybe dah tengok dah..aku upload pic yg sama jer..

ya ya peace yawww! sebelah tu kazen aku yg tengah try nak buat peace jugak!
hahaha..comel je.. :)


jejaka2 dan gadis yang bakal melelehkan air liur pakwe n makwe pada masa 
depan..hensem2 comel2 semuanya!

  
my beloved family.. :)

halal kan makan minum akak abah..bla...bla..

ish diorang ni tak pandai berlakon lah..jgn lah pandang camera!
macam nak buat klip video raya pon ada..
effect daripada jari yg menutup flash..tp lawa plak aku tengok!
ecececece.. ;p
hahaha...sampai terpejam mata adek aku.nampak sangat banyak dosa dengan kakak dia!
ok dah la tu...banyak lagi sebenarnya tapi kang takut korang muak pulak..cukup lah tu yer..janji i pon ada entry raya macam u all! 

selamat hari raya :)

*less than three* <3

6 comments:

epol said...

wow..menarik gambor raya ko..haha

g_NoLa said...

best2! meriah sakan raya awak eh..muka adik awak nie jns kelakar je..stok klu tgk mesti nak gelak. keke..jgn mrh bro~~..

P/s: suh kazen awak(gadis) bsr cpt2 skit...blh gak sy msk couple contest mcm awk. huhuh..

CiK NaThRaH said...

hahahahah...:)

miZz_nizZ said...

smart la pic kt tngkap umah papan ni...klasik..tol2 cm iklan raye dlm tb daaa...hee=)

CiK NaThRaH said...

mizz nizz: hahahaha..kan2?

Anonymous said...

thun ni ramai yg pakai bju raya kaler biru kan....sy pon biru jgk...:-)