Sunday, October 31, 2010

Asyik study je boring jugak kan?

ala korang.dah dah la tu study. relax la pulak.betol tak? ohh..lupa..korang semua nie semua student yg berwibawa dan life korang hanya untuk study je kan? so tak ada istilah penat dalam kamus hidup korang tu kan? aku je yg rasa penat.penat otak.penat badan.penat tangan(sebab baru terhegeh-hegeh nak tulis notes) dan..penat tido. hikhikhik. gelak gedik. setakat ni aku dah lepas 2 paper. tinggal lagi 3 paper. semua yg tinggal yg core2 punya. 

tapi disebabkan ada gap tiga hari, aku memerasankan diri seolah2 final dah abes.blogwalking ke blog2 korang.komen2 blog korang.haa.. nasib baik dah cover sikit subjek ni time study week hari tu.teheee...abes je paper hari jumaat hari tu, terus menghayunkan kaki ke pusat karoke bintang sec7 shah alam (err..perlu ke detail camni?)untuk berhari raya. ceh mestilah untuk berkaroke.

and semalam aku jumpa mamat ensem. ensem gila.lepas tu dia ajak pegi makan domino piza. ohh..terbayang2 sampai sekarang kelembutan dan kesedapan pizza tersebut. sebab tengah lapa.huuu..

konon bajet muka kecik kurus menawan comel dan cute lah buat macam ni padahal macam ikan buntal.hah amik kau frame kamera buatan tangan tak muat muka kau.

gendang gendut tali kecapi.kenyang perut suka hati.maka terhasil lah gambar bahagia dan senang hati berunsurkan gedik yang boleh menyebabkan simptom pregnant uweekk uwekk terhadap diri anda.:p

 ok dah la tu. boring pon dah hilang. jom jom jom jom jom jom study study! doakan aku ye. next paper selasa!bye!

*less than three* <3

15 comments:

Amirrah Zawani said...

hehe!!
gud luck yea.. sy pun paper selasa ni.. tp masih x study lagi =_=

Aliesya♥Amani said...

oky...i pun penat dah asyik study je...hehehe..
jom kuar tgk wayang jap!!! ahahah

MOFASAD said...

gambar ke dua tu..

tangan gua macam gatal lak nak pang.


kah kah kah!

Cik Nathrah said...

amirrah:aippp!!! study..namo malas2..hehe

aliesya: hahaha..jommmmm

mofasad: yess..motif gua tercapai. hahaha

dhamirah asilah said...

ehh...shawl bulat2 tu same la ngan kiter..heee

JelinaJoli said...

gambo makanan takdo yo?? lapaq ni wey!


pi stadi la wey! blog ni sampai kiamat wujud lagi kot

♥e'in♥ said...

hehehe.. tol2.. lau asek study je pon, bosan gak... (setan dh nie.. ;))

chairooL ruLez said...

good luck cik nath!!!

Cik Nathrah said...

dhamirah: tu lah..ramai orang pakai same cam ni..hehe

jelina:baik!

ein:kan kan kan..

chairool: maceh :)

pawaka19 said...

teringat makan domino..motor member ilang

New Entry "Selamat Ulang Tahun 1st Pawaka19 blog"

g_NoLa said...

mamat mana lak nie~~??? aduh...lame tak bukak blog nie, rindu plak. bukak2 je..cite mamat ensem xleh jadi nie!! wakakakkaka...anywhere..3 je lagi..x bnyk pon..wish u luck k...

Cik Nathrah said...

gnola:tu lah..aku pon rindu kat komen2 ko..bz sgt ek? ohh..paper tggl lagi satu..esok last paper! x saba nk abes! btw, thanks! :)

g_NoLa said...

argh~~!! tq coz memahami. yayaya..bze gle!! esk last paper..lusa blh melancong. nak join? jom!! huhuhuhhu...

wan nurul hezrina abd halim said...

studi bnyk leh bengong pale..k relexjerk

syieda said...

syieda dah hbs dah time study.. skrg time keje..lg pnt.. ^_^

follow u