Saturday, October 2, 2010

Cerita Seram Di Asrama Sekolah

Assalamualaikum!

selamat hari sabtu semua..

ok..entry kali ni aku nak cerita sikit pasal pengalaman aku masa sekolah menengah dulu...zasssss~

malam itu kira2 jam 3.00 pagi seorang gadis jelita bernama nathrah (bukan nama sebenar :p) telah terjaga dari mimpinya yg lena itu kerana tiba2 beliau berasa hendak membuang air kecil disebabkan dengan bijaknya beliau pegi minum air banyak2 sebelum tido.beliau cuba mengejutkan rakannya di sebelah namun tiada sahutan. dengan beraninya gadis jelita itu berlalu dengan confidentnya ke tandas yg terletak di hujung blok tanpa menghiraukan kiri dan kanan.yang penting tak terkencing dalam seluar!

sejurus tiba di tandas, gadis jelita itu....(alaaa..korang pikir lah sendiri..dah nama pon pegi tandas kan..hahaha..pemalas!).selepas selesai urusan, beliau ingin mencuci tangan di sinki dan terlihat seorang gadis berambut panjang memberus gigi. dalam hati gadis jelita berkata "tak pernah nampak pon budak ni.gila apa berus gigi tengah2 malam". dengan beraninya(padahal takut jugak) gadis jelita itu menegur gadis berambut panjang tersebut. gadis itu hanya mendiamkan diri tetapi secara perlahan2 mengalihkan pandangannya ke arah gadis jelita tersebut.

gadis jelita berasa sangat terkejut apabila menyedari bahawa gadis berambut panjang itu memberus giginya dengan menggunakan PISAU! "alamak..psycho betol minah nie".kata hati gadis jelita. darah mengalir keluar dari mulut gadis berambut panjang itu. gadis jelita makin panik apabila gadis berambut panjang itu cuba menghampirinya sambil menyerigai. dengan pantas tangan gadis jelita mencapai sebuah gayung berisi air sabun babyjohnson dan menyiram ke muka gadis berambut panjang itu.

dan..



dan..


selepas itu..


gadis berambut panjang itu...


berkata...


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>



'"TAK PEDIHKAN MATA!"





gamba macam biasa...cik google punya 



hahahaha..ini adalah iklan baby johnson..jangan marah nanti kena jual :p


*less than three*<3

18 comments:

g_NoLa said...

kena jual gadis jelita takpe..jgn kena jual gadis berambut pjg sudah!! huhuhuh..ape2 pun..hmf!!( marah nie~~)

CiK NaThRaH said...

hahahahha!

maria_m0hamadiah said...

nathrah.. pls la.. lalalala

Nur Hawa Mohd Zin said...

hehehe....pernah dengar cerita ni waktu kat hostel dulu...

SyerAgh said...

xtakut ponm~~~~~~~~~~~~ haha

Shaleh said...

hahahahahahha!!! seronok sangat!! lucu...

-Faridz- said...

hahaha laaaa igt kn cte kt seri bntonggggg

Pencacai Alim said...

paku je tengkuk dia..jadi cun nnti.hakhak

Sasa Al-Sharif said...

tak ku sangka terjumpa sorang member lawyer kat sini. yes, aku tak keseorangan. followed. yabedabeduu!!

Kuman Chaos said...

hantu tu pau sabun babyjohnson sapa tu?
kuman "tak bahagia.." Entry

budakmengong said...

tgh feel bce rpe2 nye iklan bby jonhson.hahaha

Ezao' Edogawa said...

haiya! =,=" citer hantu ni boleh masuk kat box office tak?! komedi seram ni. grr~

[^^Daus^^]_MeRenG said...

cite real ke ni ? huhu

relevan said...

Lorr..macam tu je..iklan le pulak..

SheTreasures said...

ahahhahahaha. great! terima kasih buat saya gelak sorang-sorang di pagi hari!

ahahaha.

mekchu said...

dah ready dari awal 'mcm nak terkena nih..' hahaha

Nor Anati said...

ahahaha.. funny!

Da Niel said...

haha =D this is one funny entry! Good one!