Monday, October 11, 2010

Euwww...i saw a D.I.C.K!

Assalamualaikum!

Dick??pergi translate sendiri kat google nun kalau tak tau benda apa. reban ayam punya mat salleh! sex harassment terhadap gadis suci lagi sopan santun berbudi pekerti cam aku nie..( eceeewahhhhh ;p) . macam mana gua boleh nampak 'benda' tu? ishhh...korang ni pon! mestilah secara tak disengajakan! kalau gua sengaja gua tak adalah cerita kat lu orang..hahahaha! apalah...

 muka innocent and tak paham

 tadi aku bukak YM kejap.nak usha2 kot2 ada membe yg nak chat ngan aku.tapi haram jadah. semua offline. elehh..macam aku tak tau lah korang tu suka buat invisible kan. saja tak sudi. (padahal aku pon sama...opss!)lepas tu aku pon try lah cari website chating oversea. niat murni di hati ni nak chat dengan omputeh konon nak memperkasa english aku ni lah. tup tup ada sorang mamat ni tegur aku. aku pon layan lah kan. then lama2 dia kata nak bukak webcam dia. aku kata aku tak nak lah bukak. dia kata 'its ok..u can see me through'.aku pon dengan confidentnya bukak.mana lah tau kot ensem macam zack efron tu kan.

ohhhh..tergoda !


sekali aku bukak 'benda' tu btol2 depan aku! what the fish betol lah! aku terus tekan 'x' and off teros YM aku. cis..bebal aku 40 hari! uwaaaaa.....tapi salah aku jugak. dah aku guna nick name natty_gurlz mana lah dia tak ingat aku bukan2 kan. alaa...tu nickname aku zaman sekolah, time baru nak up dulu. dah lama kot aku pakai YM ni guna ID ni. lagipon natty tu bukan bermaksud naughty tu. natty tu nama geli2 aku. nathrah=natty. macam fatimah=fatty tu lah..haishh!!

moral of the story korang janganlah gedik2 bukak website chatting omputeh nun. rentikan lah! dorang semua tu bukan betol sangat pon. lagi satu pilih la nickname yg baik2 macam solehah_gurlz ke..ok?

*less than three*<3

34 comments:

kobEj0rdan~ said...

kene basuh mate gune 50 botol eyemo la beb. ahaha

gatai lg p bukak.ahahahah

Ayeem Jemain said...

rezeki namanya tu. i dr dulu tak dapat pulak tgk kucing (pussy) teringin jugak. hahaha

CiK NaThRaH said...

kobejordan: gua tak bersalah dalam hal ini..uwaaaa

ayeem jemain: amboihh..bukan main hang naa!!!

Aliesya♥Amani said...

lu dah samak belum mata lu tue hah???hahahhaa

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

yew la..kena samak la mata tuh...

pasal apa...mmm said...

OMK!(Oh Mak Ko)

tim said...

fatimah nama i tau..
i tak pakai nama fatty walaupn hakikatnya i ni fat hahahahahaha

g_NoLa said...

wakakakak...itu org kate learning process...so nxt time dah tak tekejut sgt..huhuh...

Zulfahmi Abidin said...

ramai la org dah kene...lain kali jgn approve lagi kalau org tak kenal tau..

Gen Fujita said...

ada seorang blogger pun pernah terkena benda macam ni baru2 ni. tak boleh nak kata apa, itulah risiko benda ni. salah satu petua nak elak adalah dengan tak menggunakan nickname yang menunjukkan diri tu wanita. macam perkataan "gurlz" tu kan, orang dah boleh agak. cuba gunakan perkataan yang neutral.

:"♥Warnida:"♥ said...

hai cik nathrah,,,cik warnida terjah sni...WARNIDA tau hihihi...ala bkn stkat oputih jer yg dok bt bnda2 ni smu,...omlysia MELAYU pn sma...kita nah skli tu terjoin room kat YM ni....biasa la kn..nick nme smua pelik2 la...skli ada sorg mamt ni tgur...nick dia tak la nmpk 18sx sngt..sbb dia letk nama dia...tak yah la sbut...so.berknlan la...tnya dok mn asl.umr...bt apa...(semua soaln stdrt la) skli ajk webcam..on2 jer...webcam dh bwh meja...muka tak nmpk pn....hampa gas btl la...tak psl2 tgk tygan free burng org...diorng ni kdng2 tak mlu kn..tk nk la ckp lebh2...klu yee pn jgn la smpai nk main depan cam lps tu nk tayang abis kat smua org...lps jer kjdian tu...2 mngu jgk tak on YM...bkn sbb apa....gila sex tu dok kacau...last2 terpksa bt ID bru...fobia2...:p

zOuL_iMMe said...

hoho...nape teru tutup.haih...lain kali tinggal komen. "why so small? i hate it." then baru tutup..biar dy down sikit,tak confident sgt nak tunjuk kat org..haha

lurunharima said...

aiyo! tak pasal2 jer... ades... so ley amik iktibar pas nie :)

Azmina said...

bahaya chat dgn org x knal ni. bkan setakat omputeh je, mat bangla pon ada gak. prngai 2x5 je. gila s.e.x betol lah.. T_T

CiK NaThRaH said...

hukhukk..first time try, kena camni plak...gua tobatt~

miszlullaby said...

o my goodness~hampeh sungguh mamat tuh.

Arisa Mihashi said...

tak payah chatting2 nih.kite sekarang kan dah ade blog.fesbuk.ngeh3.

nurkaloi said...

erkkk
apakah?? hahaha

ku pun penah gak trbukak
aghh peglaman yg terok
ngeh3...

Amni said...

erk? ko letak gambar apa? muka cun, memang la dia suka.. haa.. tak pasal2 tengok wayang free.. ngee...

+dieabella+ said...

eyy...lelaki skang mmg xsenonoh...

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

jom la ym ngn nakal..hahaha

ked :) said...

mak aii,gila cuak tibe2 terusha tue..
xsenonoh.

NuR 'aQiLaH said...

buleh jadik pussycatgirl.
meoowwwww muahaha :D

meo said...

comelnye tuan belog

JelinaJoli said...

hilang dara mata lu!!! hahahhahahaha! kurang nilai hantaran 80%!!!

CiK NaThRaH said...

hahahaha..dalam byk2 comment korang ni jelinajoli paling sengal..am

Un Phat Lee said...

haha. XD

shawlipop said...

jom join contest di shawlipop. senang je, update entry letak gambar u pakai shawlipop then maybe berpeluang untuk menang hadiah dr kami. visit us now for more details :)

NURUL NAZIRA said...

ahaha.. sama la kiter.. ntah pape je, bkn omputeh je.. kaum lain pun sama

ZACK ENTRY said...

sila berhati-hati..=)




latest entry ringan sedikit beban di bahu

hentakbelipat said...

samak mate arghhh

sueRAFE said...

hyauuu !!

ahmad endo said...

kesian gak....patut tak yah layan wc ngan orang tak brapa kenal...hehehe

miss chekleen said...

hahahha...kelako la kisah ni...adeh..saket perut chekleen gelak taw..
tah hape2 mat salleh tu...kegatalan pussycat tul...(ayat sokong cik nathrah)