Tuesday, October 12, 2010

Fashion Tip : Tampil menawan dengan kemeja blouse putih

Assalamualaikum!

WARNING: ENTRY INI SESUAI DIBACA OLEH KAUM GADIS SAHAJA..YG LELAKI TU PI MAIN JAUH2 NAA..(tapi kalau hangpa nak baca jugak tak de salahnya derrr)

oh yeah yeah! anda tidak tahu baju apa mahu dipakai? tidak tahu pilih warna yg sesuai? takut baju dan tudung tidak matching? ohh..tidak mengapa..anda masih boleh bergaya anggun cantik menawan lagi gagah berani perkasa tanpa segan dan silunya..

penyelesaiannya...pilih lah baju kemeja blouse berwarna putih! oh..maafkan saya kerana tidak tahu mendescribe apa jenis baju ini..ianya simple dan tidak keterlaluan! harga juga murah. dibeli dengan harga rm10 sahaja! (sebenarnya ada sekali dengan vest,total rm 25..vest tu aku tak pakai sebab tak sesuai pakai utk kuar jalan2 santai camni )boleh dipakai ke mana saja..walaupun hakikatnya anda tidak menawan, contoh terdekat adalah seperti model di bawah, anda pasti akan tampak menarik kau memang da bomb eittttttt pomm! pom! pommm! (bunyi mercun roket) seperti magica!

tak percaya?

*klik gambar utk tumbesaran*

sound check..1..2..3..testing2..sebelum berposing gedik haruslah membuat aksi ini ya!


sila gerakkan mouse anda ke bahagian kanan sebelah atas dan klik
butang 'x' jika tidak sanggup utk melihat aksi sebegini.




 zoom kan sikit..



oh..cukup!cukup! jerawat manis sudah kelihatan di situ..


oh! jangan lupa untuk tahan nafas selama mungkin kerana
tragedi perut ikan buntal akan terjadi seperti rajah di atas.
ini adalah akibat makan burger AnW beserta float
yg berjaya dihabiskan beserta sepacket air ribena juga tidak
ditinggalkan walau setitik dua.
hahahaha..

masih tak percaya?? tak percaya lagi? ishhhh..degil betol lah korang nie!

*less than three* <3





20 comments:

titirara said...

haha , lawak je entry ni :P

fendi_scropio said...

menjemput anda ke belog saya untuk menerima award;
http://blogfendi86.blogspot.com/2010/10/my-first-award.html

zahirah said...

pretty as always.. :)
btw saya pun suke RIBENA!! hihih

JelinaJoli said...

oh putih itu.............


telekong bole??

Gayahspears said...

siyes muke ko cam kwn aku chepah.. nty ko tgk muke dia k... mmg same :( posing pon ala2 dia jugak..hahaha

miszlullaby said...

lawak la nathrah neyh...jangan tarek nafas smpai pengsan plak kang.kekeke

Amni said...

Cantik dear! =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

salam ziarah di siang hari!!!

anyway, nice entry u did it..love those pictures;D

CiK NaThRaH said...

titirara: oh lawak eh..? agak2 leh x maseok raja lawak?haha

fendi: thanks..i will :)

zahirah: masyeh dear :)

jelina: boleh jugak..cube ko try dulu..pastu buat entry camni..aku nk tgk gak..hahaha

gayahspears: yeke? agak2 sape lagi cun? ahahah..nk tgk jugak kembar gua tu..

ML: hehehe..i x tarek nafas pon..tu pasal perut ikan buntal tu..hikhik

anmni: blushing i :p

fifiey: thanksss dear :)

g_NoLa said...

aku nak komen gak!kekekek.. utk menunjukkan betapa rindu n setianya aku ngn blog ni. setelah behari-hari baru arini dpt lyn entries akibat kebizian melanda. anywhere...baju tu mgkn mengalami kekotoran bhgian blkg disebabkan post utk gambar terakhir menyandar kat pokok betul?? huhuhu..

CiK NaThRaH said...

gnola: oh..tekaan anda salah yer encik gnola...baju aku suci murni bersinar bak kain putih tanpa corak yg baru dibeli dr giant lagi taw...oh..thanks atas sokongan kamu yg tidak putus2 dr dulu..keep on supporting me k?

Bazilah said...

eh eh beg samelah, bezanya saye punye dah pudar, nath punye cantik lagi.wuuu~

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha, naseb baik butang tu x pecah kn? sbb nath kate prut mcm ikan buntal :P comel jep

dakpipimerah said...

wahaha...agak kelakar disitu,,nice entry,,=))

nuriz said...

ayaq Ribena berapa ringgit nak

campuq kos dgn harga baju nanti

heeeee :)...cun cun gaya ni

CiK NaThRaH said...

bazilah: taste kite same lah! gimme 5!

zama: tu la psal...hikk

dakpipimerah:masheh..muahhh

nuriz:ayaq ribena ceq x igt bape. adelah dalam 2ringgit lebey.hehe

Sophia Rani said...

sweet n pretty.. ;)

woghih den said...

hampir2 dipilih untuk menjadi model kedai sy..ekekeke

IllianaHidayah said...

canntik!

Cik Nathrah said...

macehhhh! :)