Sunday, October 17, 2010

Kalaulah menjadi bijak semudah ini

Adakah anda sering gagal dalam ujian? Anda gagal mengumpul simbol bintang daripada guru anda?Atau gagal mendapat pujian 'GOOD' di atas kertas ujian anda? ya ya.. saya paham perasaan anda..rakan2 anda semua tidak perlu study sunguh2 tapi anda? Dan yg paling utama..adakah anda mengalami nasib seperti ini?


muka blur..kesian!

jangan risau atau bimbang..cubalah cara ini! dijamin berkesan!





hasilnya...
ya..anda pasti tersenyum bangga! apa yg perlu anda lakukan hanyalah melintasi signboard JALAN BIJAK!
selamat mencuba!


p/s: kalau lah betulkan, dah lama budak2 kat uitm ni dapat first class degree je semua. tak payah susah2 pergi kelas. study sampai pecah otak. tiap kali nak exam je, lalu kat jalan nie. confirm dapat fullmark! hahaha...kesimpulannya, there's no shortcut to succeed la dear..gambate neee! selamat menghadapi final to all students especially UiTm students! 


*less than three* <3











14 comments:

g_NoLa said...

betul2!! n wish u luck too...

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

WAKAKAKKAKAKAKA!!!!
lawak gila entry ni. nak lalu hari2 jalan bijak ni. hahahahahahhaaha.

My Little Diary said...

hahaha.... kelako lahhh...

http://cikidis.blogspot.com/2010/10/cinta-si-pencuci-kereta.html

Gayahspears said...

mmg sempoi n3 nih..pecah usus aku membacanya..huhu.. lawak ko natrah...

saya_arief said...

waa..hebat2..dapat good tambah 3 bintang...
UiTM di hatiku..

.s.o.f.i.a. said...

patut la aku tak baper pandai, tak nah nampak jalan nie.... lalu apatah lagi.... =)

Ct SoLeHa said...

kat mane jalan bijak ni??nak g gak..haha

hiro said...

keh2.kretip.

Cik Nathrah said...

huahuahua..jalan ni kat uitm shah alam..macam2 name jalan..jalan cemerlang.jalan ilmu. hahh..nak pandai masok la uitm ye..hahahaha

Aliesya♥Amani said...

pasni nak pi cari nama jalan cerdik..jalan bijak....jalan pandai...ahahha

syufaa said...

haha..jalan bijak..good2!

Bazilah said...

kat UM ade jalan sehala..sebab tu students sini lurus, skema, dengar cakap je semua hikhik

nina syakina said...

haha... nina pon nk jln2 kat situ jgk... tp xmau jln undur ke belakang...hihi

SheY PuLL said...

wow....nie kn msk majalah 3 niew...:)
tepat menarik...nak lalau jugak la kat jalan 2..:)