Monday, October 25, 2010

Saya nak final exam jadi saya sedikit bz~

Assalamualaikum!

saya nak final exam jadi saya sedikit bz!  eh..apa jadah tah aku ulang ayat ni. oh..ini menandakan bahawa otak aku sudah sedikit wengg kerana terlalu banyak ilmu. eceee..blah! sedikit je bz sebab aku masih ada masa untuk on9 facebook serta jenguk blog.teheeeee ;p

semalam aku pegi naik faculty nak tengok carrymark. kecewa and baby are u down down down down down downnnnnnnnnn di situ sebab ada satu subjek carrymark dia agak ciput. kira harapan nak dapat A tu amat tipis memandangkan aku kena score 100% untuk final. dengan lecturer yang agak strict and kedekut marks oh..sangat impossible!  tapi its ok, aku ada subjek lain untuk di score..insyaAllah.

kepada semua followers dan visitors yg sudi menjenguk blog aku yg tak seberapa ni..thanks sangat. aku mintak maaf sebab tak dapat nak jenguk korang semua balik. teruskan sokongan anda ye. kalau boring tu bacalah post2 aku yg lama2. hikk..sempat promote tu.

gamba tak de kena mengena. memandangkan aku tak pernah sekali seumur hidup berpura-pura dihadapan kamera yang konon-konon aku tengah bz study, atau tidak pernah seorang pon sudi snap gamba aku tengah study so ini je yg termampu aku berikan supaya kerinduan korang semua terubat. tak rindu pon tak pe.bluekkk!

so, aku mintak maaf atas semua salah silap aku kat korang ye. doakan kejayaan aku untuk final nie. 
love u all! muahh~ ok dah lap air liur aku tu. hakhak ;p dushummm..adoi kena sekeh lagi sekali sebab tak start study. ok ok..nak study la nie.. T_T

*less than three* <3

24 comments:

My Little Diary said...

good luck for your final exam, :)

curigelap said...

selamat menjawab x-zem.. beshnya leh stadi2 balik.. huhuh

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

gud luck^_^

~eZmALiZa~ said...

huhu..semua org busy dengan exam skrg ni..btw, gudluck ya.. :)

Maria Elena (Zarul) said...

hey gorgeous!
good luck ok!! =D

JelinaJoli said...

nak exam baru mintak mahap kan???? cukop2 la mintak mahap raya itu hari

platipus said...

gud luck

Cik Nathrah said...

thanks all!

jelina: ala..manusia ni mmg xleh lari dari kesalahan kan..so,tak semestinya lepas raya kita xde buat salah kan?

Muhamad Zaki Zafir said...

selamat exam ya. :)

nadey said...

gudluck ek natrah!!!!!!!!!!!!!

|| a - j . E . E || said...

wish u the very best of luck, dear.. :)

Gayahspears said...

yank... gd luck ya nat... do da best bebeh...

Aizuddin Hanis said...

good luck 4 ur final...

Bert said...

gud lak final weyh, kalo bole jgn tiru, kalo x bole nak buat cmner kan..haha

hiro said...

emmm...

MissyNursy ♥ said...

haha..same2..tgh exam gak..gudluck tuk kite berdua..haha..

Cik Nathrah said...

maceh sume! missynursy..gudluck taw!

izyansyazwani said...

hahaha..cumil2..cepat2 study..gud luck hokkay! :D

♥e'in♥ said...

good luck.. :)

~m!ssy a!n~ said...

gudluck final ok dear~~ =)

miszlullaby said...

hehe..nak exam pun sempat bergambar lg tu..gud luck k=)

umar yg cute said...

g.luck2..... :)
umar nk kasi tip kits...jgn nervous 2 je hehehee...be cool :p

BlueberrY CheesE said...

all d best. hihi. da lm tggalkan study. huk3. xtawula kalo kn bc bku balik. hihi

-Faridz- said...

chayok2 nath~