Saturday, November 13, 2010

Hati gembira tapi sayu untuk pulang ke kampung

Assalamualaikum!

sob sob sob..hinshhhh...hinshhhh(hembus hingus)..piluuuuu....hati ini makin pilu...ehhh...pelik benar je bunyik lagu siti ni..patutlah,salah lirik rupanya.ok, semula semula..sayuuuuuuu....hati ini makin sayuuuuuuu.....(pastikan korang baca dengan nada nyanyian yg betol untuk lebih feel ecewahh)haa.baru betol. tapi bukan sayu sebab tak dapat balik kampung memandangkan esok aku dah nak balik. perasaan nak balik kampung tu sangatlah excited omaigod omaigod kan sebab dah lama tak balik.rindu gila kak mak ngan abah. aku tau balik ni mesti aku jadi anak kesayangan untuk seminggu. mak pon asyik nak suruh anak dara dia ni berkepit belakang dia. tapi lepas seminggu mesti dah kena bebel.

'kakakkkkkkkkkkkk..bangunnnnn...tolong mak sidai kain!' 

'kakkkkkkkkkkk....anak dara apa bangun tengah hari ni?bangunnnnnn!'
 
hahaha.. tapi ye lah kan, orang kesayangan kan stay KL so tak dapat lah jumpa sepanjang cuti semester nanti. so nak balik kampung ni perasaan bercampur baur lah. happy sebab tak sabar jumpa family. sedih sebab tak dapat jumpa dia nanti. ekkk elehhhh... webcam kan ada? btol jugak tu. so, sedih sikit je lah..boleh pulak macam tu ek?hehehe..so tadi aku pon jumpa dia kejap untuk terakhir kali sebelum aku balik esok. eh,bukan terakhir sangat lah sebab dia jugak yg kena hantar aku kat bas stop esok. teheeeee ;p

lets check it out babe~

ermm..yummy..first skali mesti lah melantak kan. haa..ni beli kat food court je. tak mampu nak pi beli mahal2. hujung sem la katakan.tapi not bad jugak lah. still licin pinggan tu. kitorang berdua makan spageti n waffel.
eh..ehhh..sejak bila hidung aku jadi mancung ni?hikss..
haaa..sekarang hidung siapa lagi mancung?aku ke ko?
(dalam hati) huuu..murung lah camni.

errr..jangan muntah lagi ye kawan2!
agak-agak kalau aku jadi model air ni ada orang sanggup beli tak? hahaha..ni air made in japan ye.rasa sama macam 100plus tapi tak ada gas.so baik utk kesihatan.. ecee..terpromote plak.
hai! saya ikan buntal.

tengok ada mamat arab tangkap gambar kat rumput aku pon nak jugak.nasib baik tak baring-baring.
saya dan beg buruk saya

suka gamba ni sebab purple campur hijau jadi gedevasss!
 
 amboi bukan main suka ko ye cik kak. sampai kembang2 hidung. huduh sungguh.
 buruk T_T
 
gambar tak candid tapi buat2 macam candid.hahaha.
tak sia-sia aku tahan nafas. hasilnya..slim river sama seperti river yg tak berapa river kat belakang tu.
hikhik..

ini lah photo g saya. sungguh sabar melayan kerenah camwhore saya. 
i'm gonna miss u :)


ok dah. cukup lah tu. korang boleh muntah sekarang.hahahaha..happy holiday kepada korang yg bakal bercuti tu ek.sep sep meh! korang yang tengah exam tu study.jangan main2.aku tak pe. hahaha..gud luck!

*less than three* <3

 

15 comments:

Marya Hana . said...

hai :) si abugona ( hzwan afiq) tu senior sekola saya.. hehe.

x sangke jmpe blog gf die ..

Izatie said...

Enjoy your holiday darling! :))

Btw u looked sweet in purple! Hihi.

Sophia Rani said...

selamat hari raya ye.. ;)

btw, tak penah lagi jumpa air tin pocari sweat tu... heee

ZACK ENTRY said...

terasa lapar lak bila tengok makanan tu..=P

uNa da wiTch said...

sama sama .
bila kat rumahh mmg cm jadi anak ksyangan .
haha masak kmas rumah .
bgn awal pagi .
heh eh btw anda diTAG tao .
sbb anda best .hex

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat date yek

sukahati kening la pintal2 kening~ said...

happy holidayyyyy=))

Bazilah said...

wiwit wiwit!

JelinaJoli said...

kawen je la wey. bole jugak aku makan nasi minyak free

Cik Nathrah said...

marya hana:huhhu..kecik betol dunia nie :)

izatie:hye dear! hee..thankss...tapi kamu lagi berganda2 sweet :)

sophia rani: hee..jarang nampak jugak..hehe

zack: pi makan tu..hee

una:kan..salu macam tu..okey..thanks lalink

brutal:selamat2 :)

kening pintal:u tooooo

bazilah:woottt

jelina: ape kate kalo lu sapot gua?hahaha

burn said...

ahaha, aku muntah natt...
bwekkkk...
bweeekkkk...
muntah tanpa belas kasihan
muahahaha

Cik Nathrah said...

burn: hahaha..mmg aku nk suruh ko muntah pon...yeyey!

akubiomed said...

Anak muda sekarang kecik-kecik kepit dengan mak bapak. Apabila besar kepit dengan buah hati. Walaupun keluarga tetap ada walaupun buah hati kita tinggalkan kita kerana buah hati boleh datang dan pergi. Orang tua dan keluarga kalau tiada lagi tidak ada peluang untuk membalas budi :-)

BlueberrY CheesE said...

cantik! u r my inspirations dear!

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2010/11/try-new-look-urmm.html

BlueberrY CheesE said...

natrah, keh2. xtaula jadi ke x. tengokla=p

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2010/11/ohh-new-me-p.html