Saturday, December 11, 2010

Mak Cik Sedih Tak Dapat Dean List

Assalamualaikum!

Woh..dah lama aku tak update blog. aku bz sikit lately. tapi tak bz sangatlah.eh tapi bz jugak sebenarnya. adoi, dah macam keling dah ayat aku.haha.aku bz buat tesis sebenarnya. tu jarang update. tengah aku online youtube tadi, aku pon jumpa video nie. korang ingat budak2 je yg nak dapat dean list? mak cik ni pon nak jugak taw?

hahaha. macam kenal je kan makcik tu? lalalala.. taik lalat pon sama cam aku.adakah ini khayalan?

so, result aku sama macam makcik ni taw! kecewa? huh..memang kecewa jugak. tapi tak pe lah. nasib baik cgpa pon still maintain.

apa2 pun tahniah kat korang2 yg dapat Dean List tau. tak pe yg tak dapat tu cuba lagi sem depan. (pesan kat diri sendiri).

ok boboiiii~

*less than three* <3









33 comments:

apek poyo said...

sodih lak aihhh...nangih den sambil tgk...waaaaaaaaaaaaaaa

Bazilah said...

taik lalat mahal tuu haha. tahniah tahniah tahun depan cuba lagii :D

fathiah said...

tenet lambat. xleh nak tgk rrr... ish

Gayahspears said...

hahahaha.. cam hare ayat ko nat!!!
lawak2.. taek lalt tu mmg da aku cukup mengenali siapakah makcik tu..hahahaha

Marya Hana . said...

xdapat DL jugak.. nanges T.T

AiDa AzRyN said...

takpe la.. yang penting sume lulus kan?^^

Puteri Iqa Izyan said...

ngee.tak dapat jugak.
tp same2 lah kite syukur sebab sume lulus! yeah :))

miszlullaby said...

makcik..jangan la nangis.Hihihi..comel la video tu makcik =)

cikZATI said...

heeeeeeeeeeee..jgn nangis meyh..
next year try lagik okeih..
kiyut plak makcik neyh..muahahaha...
kalah sis...ghehghehgheh

Amanda Sasha said...

gile comel vd tu.lucu la.hahaha
better work hard next time dear =D

epol said...

relaks la makcik..makcik still gorjes..apedehal ^^

Maria Elena (Zarul) said...

hahahah!! alololoooo.. makcik memang sikiiiiit lagi dapat dean's. takpe takpe. sabar ya makcik. sebenarnya dapat dean's ke tak, tak membantu pun masa nak cari keje. kalau result gempak mana pun, tang interview gagap mcm kena sawan pun tak dapat keje tau. eheheee.. so sbnrnya soft skills tu paling paling penting tau!

ceit. nasihat orang tua ni! haha! =D

zahirah said...

alololo..makcik, sedih nye kite tengok makcik..
apa2 pun congrats lah kat makcik and awak sekali, takmo sedih2 oke :)

Cik Nathrah said...

apek poyo: hahaha..tak macho la laki nanges..makcik ni tak pe la ;p

bazilah:hehehe..maceh maceh maceh!

fathiah: alaaa...tak de rezeki la tu

gayah:hahahaha..gayahhhhh! taik lalat tu aset penting

marya hana: xpe syg..sem depan try..jgn nanges2 ek :)

aida azryn:alhamdulilah..tq :)

puteri iqa izyan: yeahhh! syukur!

ML: makcik bajet comel ;p

cikZati: hahahaha..boleh plak kan ;p

amanda shasha:thanks syg!

epol: hahaha...gojes ke makcik tu?

maria elena: hahaha..nasehat org tua tu! haipppp2

zahirah: thanks zahirah :)

farah da butterfly said...

cik nathrah chaiyok2!!heheh..

~eZmALiZa~ said...

ouh..xdpt kali ni xpela..cube lagi next time..ape pon berusaha dgn lebih gigih lg..gudluck cik natrah.. :)

eiela said...

takpe,,next semester bleh try lagi dapatkan dean list.

Latest Entri :
Nomborku 369, Kumpulan 10 Blog Baru Pilihan

Sachi Asukai said...

hehehhehehe,,,ade 1 video heliza ckp mcm ni pun ade..hehe...cumill!nice sis.jgn wsau.kita senasib T.T bila la nak cpai dean list ni...waaa!

fara said...

Jgnla sedey2 k.
Bole try lg sem dpn :)

edora deon said...

comel gilaa hee .

Miela Tahril said...

macam video heliza la...makcik2 buat muka comel.eheee....kesian mkcik ni...doakan makcik ni tak menangis lagi(dpt dekan) :)

Cik Nathrah said...

thanks sumer!

oh, btw, kite xtau pon heliza bt video cam nie..hahaha...tadi baru tgk.. :)

Miss Yaty said...

ala rugi...tak dpt nk tgk sebab tenet lembab..huk3...

takpe2..sem depan insyaAllah ada rezeki untuk dpt Deanlist :)

Nuru Ashi A 아시노코 said...

huhu. sme wiff me laa.. hancuss aty ta dpt DL kn...=(( btw, study mne ek?

Lampu suluh. said...

makcik, sebenarnya saya lah dekan bagi fakulti makcik. xpe makcik, cuba lagi sem depan. saya akan bantu mana yg boleh.. saya yg dekan ni pon xdapat dean list. lagi sedih kan?

EEan said...

Relax~
nanti dapat la dean list.. Kalau tak tahu perasaan tak dapat dean list, nanti kurang menghargai.. hehe

~ yus ~ said...

salam dik,

Teringat pula satu ketika masa buat diploma dulu, dalam semua 6 semester, satu sem tak dapat Dean List...mmg sedih masa tu.

Takpe, yang penting semua lulus...alhamdulillah.

nazirulhazwan~ said...

aku x penah dpt dean list, dpt je keje.hehe kesimpulannye dean list x penting langsung

ashraf said...

jangan la sedih.aku pn xpnah dpt dean list -_-"

Zafirah Majdiah said...

lolx.. i dont have the gut to record a video of me like this! haha..
den list for you for this video! haha

g_NoLa said...

alamak!!! apesal nie...bukak2 je entry sedih lak..huhuhu...lame takpat layan blog awak, bz n baru gak ada kat tnh airku(m'sia).Rindu gak! bkn awklah..m'sia n blog awak..kekeke..jgn mrh k..anywhere setuju sngt2! kat Maria Elena(Zarul). ape yg ptg..bila awk keluar nnt..blh buat keje..sy pun klu nak amik staff yg ptg org tu blh buat keja..result nombor 2 punye cte. pe pun..tahniah2...

Cik Nathrah said...

menjwab komen2 kat atas nie aku nak buat summary je lah ek. cewah cam tesis plak

1) DL ke x DL mmg x penting tp sedey sebab lagi sikit nak dapat kan. sebab tu frust. huhu.kalo jao mmg x heran.

2) DL x mentukan dpt keje ke tak. tapi DL memungkin kan aku dpt first class degree so xpayah bayar ptptn.

3) aku study uitm shah alam je.

4)thanks for all the comments and kata2 semangat serta nasihat.

to gnola: perghhhhh! lama gila tak nampak ko! haha

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel