Saturday, January 29, 2011

siapa cakap melayu tak pandai nyanyi lagu jepon?haaa ni malaysia mari!

Assalamualaikum!

cuti datang lagiiiii! oh yeah yeah! tapi cuti macam tak bermakna sebab aku kena siapkan tesis jugak. lepas cuti memang kena submit final draf dah. adoi lah. ceh. aku ni dari dulu sampai sekarang tak siap2 jugak tesisnya padahal cakap konon bz lah apa lah kan. tu lah.banyak dugaan betol. time aku nak buat tesis tu time tu jugak aku bukak fb. bukak blog tengok ada tajuk best dari blogger yg aku follow. mana tak tergugat iman?

oh ye. minggu lepas aku ada pegi karoke dengan encik ehem. dan aku ada record video guna hp cikai aku yg berikat getah ikat sayur tu disebabkan terhempas akibat tidur lasak lantas tersmash hp lalu pecah berderai dan tak dapat diselamatkan.

wuwuwu.sedih kan tengok keadaan hp aku ini.apakan daya tak mampu beli baru.
dari sem satu kot aku guna.sekarang dah sem6 aku guna. syg woo!
so, kuality video memang agak kurenngggg dan agak gelap sebab lampu kat bilik karoke tu romantik abis la konon2nye. eceh. so enjoy the video bebeh.



amacam? boleh tahan jugak kan kan? hehe. aku pon kagum jugak. dia pandai bahasa jepun sebab dulu kecik2 dia pernah stay jepun 4 tahun. tapi yg part last tu memang tak boleh blah. haha. bukan senang nak nyanyi lagu traditional ni. nak2 bahasa asing kan. haa.sampai batuk2 kau.

p/s: komen juri awam diperlukan ;p

ok la byee!

*less than three* <3

8 comments:

epol said...

ok la sbb dia penah membesar dr jepon..tp pitching lari..kih3

*eh pitching tu ape? lol

ayumi said...

waaa...kagum seyh..
sedap gak sore die..
i wish one day i can read japanese =)

Marya Hana . said...

henpon kite serupe. tp i nye dah lesing mane entah.. rosak T.T

Mr. Swift said...

Komen Juri : WOah! Tak sangke. Cool!

Ohh ni ke cik Nathrah? Hye. :D


Mr. Swift Currently Posted : Aku Hati Dan Otak. Bagus!

gNoLa said...

huhuhuhh...cayalah wak. siti hurhaliza pun tak pena buat lagi..~.

p/s:tang Hp, untung'y dpt GF camni, jimat..wakaakka

Nana Macarona said...

nathhh! sore awan cm sedap le jugak ye.baru tau..hehe

Cik Nathrah said...

hehehe..sedap kan? kembang la awan pas nie..

hiro said...

keh1