Monday, January 10, 2011

A Trip To Artificial London And Japan

Assalamualaikum!

purghhhhhhhhhh...purghhhhhhhhhh....(tiup2 habuk serta sawang yg melekat)uhukkkk uhukkkk..adoi dah bersarang labah-labah dah blog aku nie. hai semua! dah lama aku tak update kan. bukan apa, baru bukak sem nie macam bz sikit la. sikit je. tak banyak. sebab semalam aku sempat jugak lah meronggeng ke london and jepun. sebenarnya aku malas lah nak taip banyak2 so aku taruk gambar je lah ek. ;p






















semua gambar kat atas ni diambil kat Bukit Tinggi ,Pahang. nice kan? banyak lagi sebenarnya,tapi korang boleh tengok kat facebook aku je lah ok? 

p/s: aku nie memang dah jadi habit pulak tangkap pic senget2 kepala. haha.

*less than three* <3














9 comments:

Aliesya♥Amani said...

honeymoon ea????

MAKCEK bukan NENEK said...

patot la x nampak langsungg cik nath nih.
ohoii oneymoon .oyeahh .

kakchik@ella said...

very nice, dik. i have been there too.

fya zainal said...

owhhh bestnya
teringin nak p sana
tapi....
huaaaaa bilalah bley ni..
ada castel bagai kan
best2

Elin said...

wow bestnyer..akak tak penah pegi lagi bukit tinggi..

psst..pose ala2 model gitu..hehe..omei.

Cik Nathrah said...

hehehe...honeymoon apenye..kitorg pegi berempat sebenarnye tp x taruk pic je :)

hee..best dpt tgkap pic lawa2 :)

Yb Raz said...

saje jejalan sini

nice blog here :)

ahmad endo said...

oklah tu...hehehe

Anonymous said...

nk try ke sana lah..