Saturday, February 12, 2011

Vlog : Ucapan Pendek Dari Saya

 Assalamualaikum!

aku bz sangat sekarang sampai tak sempat nak update blog. so aku ada rakam sikit ucapan khas untuk korang yg baca blog ni. time balik kelas tadi nak cek emel terbukak webcam sekali so here tu go ;p


     video                                                                                               

jangan marah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nanti kena jual.  hahahaha ;p

*less than three* <3

23 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

cik nathrahhh .
tolong lah malam ni mesti nitemare!!
arghh tolong tolong .

*rasa nak baling2 je bantal kt hang .haha terbaikk .

Marya Hana . said...

ala. xdapat nak tgk video, sbb internet lagi lambat dr sipot vavi ohh..

lagi nak tergelak tgk muke cik nathrah gelak tu.. :D cool..

Marya Hana . said...

ala. xdapat nak tgk video, sbb internet lagi lambat dr sipot vavi ohh..

lagi nak tergelak tgk muke cik nathrah gelak tu.. :D cool..

echa said...

terkejut dengar sore besar 2..hahah =)

lysa sofia said...

comel gile ! haha

Bazilah said...

HAHA super sengal r u ni nyahh! :D

Cik Eliza said...

hahahahaha!

gila terkejut !

haha!

;p

cik mumu :) said...

ahaha , comel ! :D

BeYLa! said...

HAHA kakak! wht r u trying to do? haha XD

Pijahh' said...

HAHA..AKAK COMEY LAHH:)

♥CIK SHA♥ said...

hahahahahahahahahahahahahaha..lawak!

"hai!my name is natrah."macam nyah!hadoi..

♥e'in♥ said...

wey..... sejak bile tuka sore nie.. hahahahaha!

syahira ariff said...

comel jer
ahaha!
tak mekap lgsg kan?

Cik Nathrah said...

hahahahahaha!

naseb la labu ;p

syahira: aah tak mekap pon.hehehe

Nurulbadiah Lai said...

tomey...

amier azrul alias said...

what?
haha..
mak kite ckp cncel nk amik jd menantu :pp

Mr. Swift said...

HAHAHa, huiyoo dah ade vlog! :D

ahmad endo said...

hahaha.....nicelah...hahaha

NZN said...

MasyaAllah..terkejut okay dengar suara besar macam tu!

man yusoef said...

ok fine..terkejot den...hahhaa

Cik Nathrah said...

alamak korang. aku dah mula takot dah ni. tak mau buat vlog dah la. kang kena cop pelacure blogger pulekkkkk.heheheh

Faa Eryna said...

ala nyahhhh!! mak suka! i likee

SITI SHURAZIRAH SUKHUR said...

hahaha kelakar gile..tibe2 keluar suara ayu2 jantan..teeheee :p