Thursday, April 21, 2011

Semuanya dah settle. aku dan rumet kesayangan dah berbaik :)

Assalamualaikum!

bahagianya perasaan aku sekarang. rasa macam satu perasaan yg tak dapat digambarkan. muka dia yg penuh keikhlasan mintak maaf tu buat aku betol2 tersentuh and terharu. aku tau dia seorang manusia yg berhati mulia sebenarnya. tapi biasalah kan, manusia mana ada yg sempurna? mesti ada je salah yg kita buat. kadang2 kita tak boleh nak puaskan hati semua orang. 


maybe cara aku ni berkesan and terkesan kat hati dia. maybe jugak dia tak maksudkan aku. tapi aku yg salah faham. tapi apa pun, aku dah maafkan dia. dan kitorang saling memaafkan antara satu sama lain.


oh ya! kepada korang yg bagi semangat, nasihat etc aku ucap thanks banyak2. lepas ni, tak payah cakap apa2 lagi pasal hal tu  ok? lupakan je apa yg berlaku. aku pon tak berniat pon nak bermusuh dengan siapa2. at least dia sedar salah dia. and dia cakap nak cuba perbaiki diri dia.alhamduillah.

i can smile widely now! thank you :)



kepada rumate aku yg tersayang, don't worry. aku dah maafkan kau. lagipon buat apa kita nak bermasam muka sesama rumet kan? kan best kita selalu happy macam awal2 kita kenal dulu? tengok movie sama-sama. baring sama-sama atas katil kau. bergurau senda. aku paksa kau pakai reben masa nak jumpa family bakal mertua kau. aku habiskan nasi goreng kampung kau sebab kau tak larat nak habiskan. serius aku happy time tu. tapi bila jadi macam ni kan tak best? so, aku harap lepas ni kita boleh mula balik. aku pon tak simpan dalam hati pon. 


so,guys aku pon nak mintak maaf kalau entry aku yg sebelum ni buat korang rasa aku ni nak aibkan rumet aku sendiri ke apa.atau korang rasa macam cara aku tak sesuai ke apa. demi Allah, aku tak berniat macam tu pon. aku luahkan je perasaan aku time tu. sekarang aku dah ok and happy. syukur Ya Allah.


oh ya!maybe aku tak update dalam masa yg terdekat ni. sebab aku dah nak final exam tak lama je lagi. tapi insyaAllah aku bukak blog ni tiap-tiap hari. apa2 hal tinggal lah jejak korang ye supaya aku boleh balas nanti. kalau aku tak balas aku bukan nak sombong ke apa. masa tak mengizinkan. doakan aku dapat jawab exam dengan jayanya ye? kalau aku ada masa free aku update lah blog ni. :)


*less than three* <3





18 comments:

UNA budak BAEQ said...

bagus lah . kalao nak gado2 jgn lupa ajak una sekali . hahax oh i mena gado2 yang sedap tuh . heheh

DENDAM POSITIF

Cik Eka said...

Alhamdulilah dah baik..a ah kan watpe nak gado2..rumet pun..hari2 pandang muke same gak kan natrah...

dan semoga berjaya dalam exam tau..hehehe....okey eka tggu dan komen kamu smpai kamu habes exam..hehehehe..nnti mesti rindu..weeeeee~

♥yaya budak suka embun♥ said...

cik nath..kite pun de mslh ngan rumet gak. cuma bezanya dia yg byk aibkan kite kat kwn2 kos die..pastu diorg cite balik kat kite..tak sukeeeee T__________T

Marya Hana . said...

betollah tu, nak masam muka pon tak dapat ape.. balik2 muka same jugak kite nak hadap .. :)

mieka lolipop said...

Good luck yer final ni .. kak nathrah boleh buat punye ! insyaALLAH .. =)

fyezah hasbullah said...

syukur sis nath dah okay :) ..

GOOD LUCK sis utk final exam .. buat yang terbaik :) .. chaiyok2 :)

miss nina said...

alhamdulillah, berkawan biar 1000 :)
good luck utk exam. chayok2

Shurazirah Sukhur said...

Alhamdulillah bagusla gitu..lagipun xelok kita nak bermasam muka sesama kita..roomate pulak tu kan..hee
Anyway, Best of Luck in your final exam..wish me luck too!:)

Amirrah Zawani said...

alhamdulillah.. tak elok gaduh2 masam muka ni.. buang yg keruh ambil yg jernih :)

nur shazwani said...

alhamdulillah. at last, dia mintak maaf. pasni jgn gado gado lg sis ^^ heeee.

KAMIHIDUP said...

wah, dah baik balik, tahniah, jangan gaduh-gaduh, tak baik. :)

♥CIK SHA♥ said...

alhamdulillah..dah berbaik semula..itulah yg sebaiknya..tak baik bermasm muka dan bermusuh..semoga persahabatan terus berkekalan dan aman sentiasa..


gud luck nath untuk final nnt..u can do ur best!

InaAchik said...

buang yang keruh amik yg jernih... :)

Fyqa said...

alhmdulillah la. :)

dd.hasnidar said...

bagus.nak exam hati kena bersih suci murni.

gudluck dear.

Far8 budak baik said...

waaaa..kreatif gile nak pujuk rumate kat blog..nk wat gak lahh
hahahaha

saharinasaharudin said...

gud luck natrah dear :)

Cik Nathrah said...

alhamdulillah. thanks semua! gud luck jugak for those yg nak exam tu ye :)