Tuesday, May 10, 2011

So, berakhir lah kisah hidup aku sebagai seorang pelajar.

Assalamualaikum!

hari ni aku menulis dengan mata yg layu. serius mengantuk gila. tadi lepas last paper, pergi karoke dengan kawan-kawan before kitorang berpisah. ye la, lepas ni bila lagi boleh jumpa kan? ada yg ke utara. selatan. pantai timur. sebelum paper nak habis tadi lecturer kitorang lewatkan masa 5 minit semata-mata nak bagi kitorang merasa hidup sebagai student buat kali terakhir. hahaha. lawak je encik faizal ni.


so, sepanjang 3 tahun aku dekat uitm ni, macam-macam yg aku belajar. aku kenal dengan macam-macam orang. well. that's life kan. kita manusia yg mencorak diri kita sendiri. adoi. apa skema-skema ni. tak chill lah macam ni. kata dah habis degree. chill laaaa beb!




i will miss this moment!

hurm. tapi serius tak boleh nak chill. rasa macam sayu je nak tinggalkan uitm. lepas ni dah tak de dah nak terhegeh2 bangun pukul 7.45 pagi  sebab nak pergi kelas pukul 8.30. dah tak ada dah nak berebut shower nombor 1 dari awal shower kegemaran ramai tu. dah tak de dah nak terkedek-kedek buat asignment last minute. dah tak de dah  nak ponteng kelas lepas tu suruh kawan signkan attendance. dah tak de dah nak study untuk exam. dah tak de dah masa dengan kawan-kawan meronggeng and berjimba-jimba. tak boleh dah guna student card nak karok. nak tengok wayang. nak main boling.



love u guys! thanks for everything :)

lepas ni masuk alam kerja pulak. mana ada chance dah nak ponteng. gila kau. belom sampai seminggu tak pasal dah kena fired. nanti mesti rindu nak belajar balik. serius. nak sambung master? kena tunggu scholarship. nak guna duit sendiri memang tak mampu. tapi the feeling will never ever be the same as a degree students. oh i will  miss this moment! 


to all my friend, gud luck in your future undertaking. don't forget me and will miss u guys! :'(


p/s: aku ada interview esok. doakan aku ye?  insyaAllah. :)


bye!


*less than three* <3



22 comments:

fyezah hasbullah said...

GOOD LUCK untuk interview esok sis nath . hee.. best lah dia dah habis belajar :)

nuruαshiα ♥ said...

best kn da abes study..pape pon good luck for da interview :) hwaiting,!!

KD said...

good luck for your interview! be confident! :)

nurul said...

best of luck interview esok :)

Pijahh' de-Arr said...

waaa akak dah abis belajar..bestnyaa..

good luck yerr..!

cik najihah said...

gud luck sis nath :)

KAMIHIDUP said...

wah, dah resign student, heee. apa pun, good luck. :)

Puteri Iqa Izyan said...

dah habis?
*tepukatangan*

yeayyy... tapi kan, mmg sedih kan? nnt mesti rindu gile dgn student life. nk2 tang toilet feveret lah.. hee..


gudluck utk intebiu esok sis ^_^

Mrs.Nazrie said...

good luck!

kura said...

Good lucky lucky!

vampire's lovex said...

best la da habes stdy !!


wuu time blaja je boley ponteng2 kan ?

ahaha

Si Nuansa Eyqin said...

eh si cantik, good luck yer. ok sgt2 jeles sbb dah boleh berseronok ronok dah. grrr.

syahira ariff said...

gud luck interview
hee rindu la akak
akak popular betul skrg
sy jumpa video akk dlm tutorial hana tajima
=)

nur shazwani said...

wahhhh. dah abes blaja :)
tahniah dan good luck !

dd.hasnidar said...

congrats sebab dh habis belajar dengan jayanya.
gudluck sebab nak masuk alam kerja.haa,merasa la kau jadi pekerja pasni ye.hehe.ok budak kiut.take care :)

Cik Nathrah said...

thanks sume. malam ni sesi terjah menerjah akan dijalankan. weeeee :)

Alin said...

macam best je feeling dah habis study ni. weee tapi mesti rindu time tgh study! :))

Aimi dan Pakcik Hashim said...

bila dah kerja masa paling aku rindu masa belajar degree dengan STPM dulu

serius

myravea said...

seronoknye da hbis study!!huwaaa...

Lulu Rahman said...

HAHA . serious comel mpic tu . btw , fakers ni kadang kelakar jugak =='

Munirah said...

nk habis da? cepatnyerr..kiter tak habis2 lagi

Radzif Razali said...

nice post..