Friday, June 24, 2011

Mungkin aku yg lampi kot

Assalamualaikum!


hari ni dalam sejarah, aku balik lambat sikit dari biasa. biasanya, aku lah org yg pertama sekali berambus dari opos. opos pulak. opis la yg umpama peti ais tu. itu pon sebab nak siapkan 4 report yg urgent sangat. kalau tak, jangan haraplah aku nak stay opis tu lama-lama.


btw, aku semakin hari makin bz dengan kerja. nak update blog pon tak banyak masa sangat. aku mintak maap kalau ada yg follow blog ni, or komen blog ni, or apa saja yg melibatkan blog ni, aku tak balas. aku sorry sangat2. harap korang semua paham keadaan aku sekarang ye?


so, minggu ni dah masuk minggu ke 4 aku kerja. kes pon makin bertambah dekat atas meja aku tu. hurm, tapi aku still rasa macam budak yg paling slow or paling lembab, paling bengap dan sewaktu dengannya. entahla. aku ni macam susah je nak adapt dengan benda ni semua. macam loser je aku rasa.


nak sketch floor plan pon terkial-kial. aku selalu fail bab ni. nak imagine aku langsung tak pandai. nak guna mesin fotostat pon tak reti. nak print report pon tak reti. semua nak suruh org tunjuk. bila org dah tunjuk, cepat je aku lupa. apa ke bengap sangat lah aku ni. bila jadi macam ni, aku terpaksa mintak tolong dekat senior yg lain. sampai aku dah naik malu dah nak mintak tolong diorang. aku ni dah lah memang pemalu. eh betollah! pemalu sangat! haha.

malu nyah. auwww ;p


so, ni jugak alasan kenapa aku dah jarang gila update blog picisan aku ni. aku rasa down. bila aku rasa down, aku tak de mood. bila tak de mood, nak menaip pon malas.padahal hari2 je aku jenguk blog ni. dan aku rasa blog ni jugak macam makin bosan je kan?


btw, thanks semua yg sudi singgah blog ni even aku jarang update pon. korang doakan lah aku ni terang hati sikit bagi jangan lampi sangat. oh ya. bagi yg tak tau, lampi tu singkatan lambat pikap. pikap tu apa? pikap tu lebih kurang tangkap lah masuk dia. tak paham jugak? hish! lampi betollah korang ni ;p


bye!


*less than three* <3

25 comments:

Anonymous said...

byk mkn semut

HaNa Hani said...

sabau jerlaa
bese la dugaan alam kerje kan
^_^

D.A.Y.A.H said...

saba ye..
nanti lame2 ok la tu..mesti dpt adapt punyer ngan sume bnde tu..
alah bisa tegal biasa..hehe

D.A.Y.A.H said...

saba ye..
nanti lame2 ok la tu..mesti dpt adapt punyer ngan sume bnde tu..
alah bisa tegal biasa..hehe

cik najihah said...

take care :)

Marya Hana said...

xpe belaja lagi cik nathrah.. !
u can do it.. yeah.. :)

anamizu said...

LAMPI=LAMbat PIkap
MENCAPUB=MENCAri PUBlisiti murahan


gitu ek?? ngehh~






lots of luv:
DIARY-KECILKU ^___^

Azmira Yusof said...

cik natrah bagus lah kamu jd mcm .. biar kite bnyk tanye .. jgn jd bodo sombong .. ikut kepale sndiri ..

bak kata org .. kang salah buat kne maki .. kaang buat kepala sndiri maki hamun terus

vampire's lovex said...

kekekeke...

chaiyok sis !!! nnti lama2 pro la tu,ntah2 boleh jadi pengarah lagi..hehe..

fighting !

nuruashia ♥ said...

hhaha..LAMPI sungguh..

Amni said...

tak pe dear.. Amik masa sikit.. Biasa la tu.. Sok2 bila dh makin power, for sure kerja tak toleh, blogging je macam i.. Hahahaha...

noni said...

oooo..itu bukan lampi.tu comel

EZAN IDMA said...

mula2 mmg cmtu. selmt bekrja natrah :)

♥CIK SHA♥ said...

pikap=pick up..

lambat pikap=lambat pick up=lambat tangkap..


hehe..takpe nath..take ur time..kalau ade update konpom akak terjah..

saharinasaharudin said...

bykkn sbr dear natrah,mybe sbb nk adapt ngn new environmnt kan,tu yg jdik clumsy ckit.hehe.nti ok la tu.no worries la dear :)

Roza Ami Nanomiya said...

ko patut ambik note even benda simple

Aiman Ramli said...

manusia ne ade yg slow learner.ade yg fast learner.Tapi setiap kelebihan tu ade kekurangan cik.

Cthnye,yg genius terlalu sibuk smpai lupe org sekeliling.Yang kurang pndai selalu ingat psl org laen.x gitu?=)

uynamiba said...

Negative thinking syndrom is attacking you. Hope u‘ll get well soon

Az-Zahra Fauzee said...

hmmm~
kite same tapi x serupa

Amalina said...

HAHA, lawaklah akak ni xD Takpe, usaha tangga kejayaan. Good luck sis!

aniswany said...

KITA SERUPA =.=

Nanie Hussin said...

hehe.ada2 je tau natrah ni..tak pe la natrah, it's ok.it's a learning process.bila kte dah daily buat kerja tu, lama InsyaAllah akan jd makin cekap. chill ya!!;)

Oppa Kudin Nz said...

opos pon bole..haha :D

Puteri Iqa Izyan said...

sokey la kak.
mule2 keje, mmg byk keje. hee

Cik Nathrah said...

insyaAllahhhh! i will try my best! :)