Wednesday, September 21, 2011

Saya dan tutorial hijab hana tajima..errr again?

Assalamualaikum!

satu malaysia jadi pegangan. lalalalala *lupa lirik  teras panduan ecehh. selamat hari malaysia semua! disebabkan aku ni memang jarang gila update blog sekarang, al maklumlah bizi la katakan, so hari ni aku mrajinkan diri merakam satu tutorial hijab. still inspired by hana tajima. ala. aku bukan nak jadi hana tajima. aku just suka dia je. tak terlintas langsung nak jadi dia ok. tak dapat muka macam dia, pakai tudung macam dia pon jadilah. hehehe.


alhamdulillah. my pimples is recovering. ceh padahal kamera webcam yg tak berkualiti.hahaha.

maybe ada yg dah tau kot cara pakai hijab yg ni. tapi tak pe. kalau dah tau dok diam-diam ye. sorry kualiti video kureng. maklumlah tak mampu nak guna DSLR :(. so here you go girls~


selamat mencuba. to haters : anda boleh blah ;p  oh ye. background music by Erika Sawajiri, Taiyou No Uta.

ok bye!


*less than three* <3

27 comments:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

kak nath sangat cntikkkk !! dh mcm hana dah :)))

Elyzatul Nastaysah said...

cantiknye awak dear=)

kura said...

Eh. ada hater jugak kah? sobs. hater merata rata! hahah

anak gemilang said...

nice tutor.. :)

Si Nuansa Eyqin said...

fewwiiit cantik lah dia. thanks sharing kakak cantik. :))

Cik Nathrah said...

thanks! good luck ye. yg ni betol2 senang kan?

cik mumu :) said...

Senang jea tp malu nk pakai . Haha . Btw , lagu yg kt dlm vid nih lagu ape eak kak ? :)

Saiazuan said...

wow..pakar tudung :D

nuruashia ♥ said...

nice one dear :)

faiz ibrahim said...

daripada video nampak macam ko seorang yang garang lahh. hihi.

epol said...

makin vogue akak natty ni..selamat bertutorial dengan lilitan tudung ye..hehe

Narina Joe "Najo" said...

dalam vid ni nampak xtra comel...! hehe...

hnyyCHA said...

jemput follow link saya,
hnyycha.blogspot.com
kalau sudi :).

Atiqah Wadiah said...

nk try..nk try..tp tkot x jadi..wuwuwu :(

munamuni said...

cool:D.....suke

♡ a.y.u ♡ said...

ur face look korean people la dear..nice to know u...

h_a_n_a~niparius98 said...

gud job nat,..it's nice :)

coklatberapi said...

comel je pakai saya pakai xjdi sgt...waaa

Wan85 said...

http://wanwidget.com/
tutorial yg baik

nazirulhazwan~ said...

hana, i minat u!!haha;p eh, nathrah ke tu?sebijik la muke u;p

Ajlaa said...

akak sgt comel! ee geram tgk.hihi

Adra said...

thanx kak nath for your tuto . sangat berguna (: adra tertarik pulak nan selendang ni (:

MiaJie said...

Npe la kak nathrah neh cumell sgt?dengki la mcm neh..Haha..
Lma xkomen cni..rndu sgt!^^

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! ur gojes la. suke tengok. hee.

tutorial yg sgt berkesan nie.

cik gurlzanne said...

semalam kite tengok video ngan adek n akak kite . owhee, cantek . simple :))

qashreena issabella ~ said...

cantikk hokayy ... even i free haitr po , rase macm nk pakai tudung plak .. hihi .thanks 4 da infomtion :) heheh

Little PrinCess said...

thankz kak nath share video tu..cantik sgt akak pkai...nnti nk try pakai jgak lah...heee ^^